Nazcem43 Kızlar 30 haftalık gebeyim rahim ağzı 24 mm olmuş kısalmış bir gece yatış yaptım enfeksiyon da vardı akıntım beyazdı ilaçlar antibiyotik mi yaptı bilmiyorum yeşil ve çok aşırı geliyo başına gelen var mı çok endişeliyim açılmam olursa bide
Mom103 Nazcem43 evet enfeksiyon kapmişsin doktorum bana bir krem birde fitil yazdi vajinal icin onu zaten 2 3 kere kullandim gecti
mavikelebek_ Nazcem43 2 ay oldu hala geliyor doktor normal dedi bazen çok sıvı şeklinde bazen de çökelek gibi ama rahim uzunluğuyla alakalı değil bende rahim ağzı yetmezliği var gerçi şuan 0 uzunluk sadece dikiş tutuyor
Nazcem43 edakah ben akıntım var dedim doktorum alttan bakalım mantar mı ne diye dedi önce normal bakmıştı bişey gözükmüyodu alttan bakınca kısalma var yatış yapalım 12 saat dedi iyiki alttan bakmışız dedi
edakah Nazcem43 ay allh benimde akıntılarım var hele şuan baya arttı ama sağlık ocagindaki hemşire progestanin yan etkisidir dedi zaten son ayına girdim artması normalmiş doktoruma kokusuz olduğu için hiç bu konuyu açmadım yarın kontrolüm var bı kere soylıyım nolur nolmaz
Nazcem43 Mom103 enfeksiyon yüzünden kısalmam olmuş olabilir ya 2 haftadır vardı ve kontrolüme az kaldı diye aramamıştım doktoru
Nazcem43 Mom103 hayır çıktım Çarşamba akşam kaldım evde aksef ve vajinal fitil kullanıyorum artık ama akıntım yeşile döndü ve kokusu midemi kaldırıyo 2 saatte bir iç çamaşırı değiştiriyorum o derece
Nazcem43 edakah muhakkak söyleyin ben önemsemedim kısalma olduğunu öğrendim ki enfeksiyon yüzünden erken doğum yapanları okudum forumda sinirlerim bozuldu ya kısalmaya devam eder açılma olursa diye
Sevcancls Nazcem43 Bende aynı durumdayım berbat kokulu ve yeşil renk akıntı oluyor şuan 22 haftalık hamileyim krem fitil kullandım geçmedi nedeni nedir kızlar ya nolur yardımcı olun ne yapmam gerekiyor bir de ikiz gebelik gerçekten erken doğum falan olur diye çok korkuyorum
Seevilayyy Nazcem43 yeni mi başladı akıntınız. Benim de bir anda yemyeşil sulu akıntım oldu ve bebeğimin kakasını yaptığını söyledi doktorum. amacım sizi tedirgin etmek değil sadece tedbirinizi alın doktorunuza haber verin. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Mom103 Seevilayyy 😳😳 nasil doktormuş o ya nasil kakasini yapiyor şakami yapmis acaba. Enfeksiyon kapmişsiniz bendede oldu. Doktorum krem fitil yazdi. Bi kere bebek kesenin icinde kesede Rahmin icinde kesede delik deşik olursa suyun akip gider Allah korusun nasil yani tibben mumkun degil oyle birsey. Lutfen doktorunuzu degisin