BuFi2012 Kızlar boğazımda bi ağrı var reflü sanırım boğaz reflüsü. Mide asidim yukarı kaçtı heralde acayip derecede yanıyo , sanki biri boğazımı sıkıyomuş gibi başına gelenler bilir. Evde şurup falanda yok , ne yapsam iyi gelir çok aşırı yanıyo
Enis BuFi2012 benimde boğazımda yanma oluyo mideden geliyo çok kötü sade soda içiyorum o durumda canım rahatlatıyo bayağı bebeğin saçı çıkıyo diyolar
MiracAlpinveUmutunAnnesi BuFi2012 yaş aynı hamilelikte benimde oluydu hatta halen oluyo benimde refrüm var kızılay markalı sade soda var hem çok asitli değil hemde hemen geciriyo doktorlar hamilelikte günde 1 tane sade sodayi öneriyo bende gece yatmadan içerdim sabaha kadar rahat uyurdum
BuFi2012 Enis evet ya acayip kötü yanıyo gibi böyle bildiğin alev alev. Tamam canım soda varsa inşallah içeyim bakayım
HidayetSeher Canım süt iç eczaneye gidebilecekseniz gavıscon al o çok iyi gelşyo doktora söylesen onda gavıscon yazacak için rahat olsun yani yada süt başka bilmiyorum bende boğaz acısına uyanıyodum gavıscon fayda etti çok şükür
BuFi2012 HidayetSeher o ilacı kullanamıyorum canım. Bende aşırı mide bulantısı yapıyo. Zaten gebelikten önce reflüm vardı çok şükür ilaçsız geçmişti beslenmeme dikkat ederek ama şuan uzun zaman sonra birden ortay çıktı... SeldaKamberzdemir teşekkürler kızlar ❤
SeldaKamberzdemir Hekiminize danışırsanız gaviscon şurup önerecektir şu an için ılık süt içmek iyi gelebilir
2melek BuFi2012 inşallah iyi gelir doğumuma sayılı günler kaldı ama geçmiyor ilaç kullanıyorum artık gaviscon