Kimkibu Melekhkn sağlık ocagında gecen hafta tahlil verdim e nabızdan çıkmıyormuş.. kayıt numarasını almanız gerek saglık ocagından sonrasında labim den öğrenebilirsiniz sonucunuzu
Esrasen Melekhkn e nabizda hersey ayrintili olarak var herzaman bakıyorum hepsi mevcut saglik ocagina sureklide gidiyorum e nabizi yükle 🙂
La_Liberte Hemşire bana düşmez e-nabız’a demişti. Baktım düşmüş 😊 e-nabızda çıkıyor yani. Belki biraz geç düşer ama.
La_Liberte Melekhkn aslında hemşirenizin numarasını alın. Benim gittiğim sağlık ocağında hemşire numarasını verdi ve bana söyleyin ben sonuçları size whatsapptan atarım dedi. Sağolsun hemen de attı.
Sulbiye Melekhkn evet öğreniyorsunuz ben kan verip barkod alıyordum bakıyordum internetten vatandaş tahlil sonuç sorgulama yazınca barkot numarasıyla bakabilirsiniz
Seyma2861 Melekhkn sağlık ocağı sonuç kağıt verdiyse bulunduğunuz ilçenin ismiyle labaratuar sonucu aratarak ulaşabilirsiniz
Derenils Melekhkn canım kan verdikten sonra barkod numarası veriyorlar sana onunla internet sitesinden bakabilirsin e-nabız’a geç düşüyor