Sinem8844 Demınde paylastm bıkac arkadas yorum yaptı sgolsun baska annelerde bakarsa sevınırım kötü cıktı dedı doktor karnımdan sıvı aldırırsam dusuk yaparsın dedı kan testıde 4 bın lira ne yapacagımı blmıyorum sonuclar ne zman cıkıyor acaba sızede bı bakın cokmu kotu https://imgyukle.com/i/H1CWCy
Alperefet Sinem8844 canım başka firmalardan fiyat al daha uyguna da yapıyorlar nifty testini ortalama 10 iş günü içinde çıkıyor sonuçlar burda yakın zamanda uyguna yaptıranlar yazar fiyatı
sumeyye60 Sinem8844 Amniyosentez yaparsak direkt düşük yaparsın diye bir şey söylemesi tuhaf doktorun çünkü düşük yapma riski % 1 🤷🏻♀️
WmonallissA Sinem8844 biz eskişehirde osmangazi tıp fakültesinde nifty testini 400 liraya yaptırdık, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bir üniversite hastanelerini araştırsanız, fiyatları çok daha uygun olabilir nifty testin.
tgba22 Yaşın genç ense kalınlıgı 1.20 sanırım burun kemigi de görülmüş neden bu kadar yüksek bi değer cıkmıs acaba
Sinem8844 tgba22 bilmiyorum aşılama ile yaptım bes yıldır beklıyorz daha once dusuk yaptm cok korkuyorm
pamuktenlim Sinem8844 canım bu testlerde yanılma payı fazla oluyo kaç kişide down sendrom riski çıkıpta sağlıklı doğan çocuk gördük canını sıkma dua et Allah büyük amniyosentez riskine hiç girme bence
Sinem8844 pamuktenlim aynen oyle bende yapmıcam ne olursa olsun evlılık yuzuklerımızı bozdurdk asılama yapmak için cok sukur tuttu smdıde gerekırse elımdekı telefonu satarım yıne bebegıme zarar vermıcek bı tahlıl yaparım
hanibazen Sinem8844 negatif geldi çok şükür ultrason iyiyse genelde korkmayın diyolar içinizi ferah tutun bu sadece bir istatistik
pamuktenlim Sinem8844 canım down sendrom olayı genelde ileri yaşlarda görülüyo dediğim gibi bu test artık isteğe bağlı yapılıyor isteyen yaptırmıyor bile ve yanılma payı fazla bence kafana bile takma derim
pamuktenlim Sinem8844 bende cmv enfeksiyonu çıktı amniyosentez yapalım diyolar riskten dolayı yaptırmak istemiyorum bebeği alalım dediler onada yok dedim verende alanda Rabbim her şerde vardır bir hayır duanı eksik etme
Sinem8844 pamuktenlim hep edıyorum sadce kendıme degıl butun annelere dua edıyorum rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın