istanbul3434 Lemonade plaketi hak edemedim ben😔🤣 yok anacim elim erismiyor esim de yapamam ben dedi🤣 doktorum da strese sokma kendini yapamazsin bosver dedi
Ortmenanne16 Lemonade doğum şeklim henüz belli olmadığı için bende başlamadım kontrolde bı danışmak lazım doktora 🥺🥺🥺
Mutlubirannee Hanz Vajinaya orta ve işaret parmağını soksun, biraz ileri ittirip sağa sola masaj yapsın bukadar
Lemonade istanbul3434 ben bugün deniym dedim kendini parmaklamak değişik bi tecrübe oldu 🤣 ama izlediğim videodaki gibi iki elimle gerdirmedim baya masturbasyona döndü iş 🤣🤣
TuanaaOsii Lemonade ahahahahahaha ay sesli güldüm eşim diyor nolduu nasıl anlatayım ben şimdi bunu😂😂😂
Kiymtaysenur Karın büyüdükçe zorlaşır yapmak galiba önceden de yapamazsın kaçıncı hafta yapılıyor peki ben 35 ten sonra diye duydum
huzur- Çömelir pozisyonda daha kolay olabilir taharet alır gibi arkadan veya önden elinizi daha rahat yetiştirebilirsiniz
Lemonade huzur- kılları iyi alamadıysa 🤣 ben vajinamı görmeyeli aylar oldu eldivenle görmeden koparıyorum ne kadar temiz oluyo bilemem bi de kararma da oldu hiç seksi değil 😅 lazere gitmiştim de hamilelikte geri uzadı bi kısmı
Lemonade TuanaaOsii forumdaki deliler işte de benimki de arada soruyo ne yazıyorsun falan da bi şeyi anlattım kocasının yırtık donundan aldatıldığını düşünen kadını 🤣🤣 o baş yapıttı 🤣