Assssyaa Kızlar bugün okb rahatsızlığım için psikiyatri ye gittim bana selectra verdi çünkü aşırı kötüydüm. Ama bir kağıt imzalattı bende korktum bu yüzden bebeğe zararı nadir de olsa olabilir dedi. Şuan ne yapıcam bilemiyorum bunu daha önce kullanan var mı?
Seymamuge Assssyaa eşim kullandı geçen yıllarda suan tekrar kullanmaya başladı cooook hafif bi ilac etki alanı cok azdı uyku kilo vs yapmadi ama düzenli içmeye başlayınca iki gün içmeyince bas donmesi yapıyor. Doktor verdiyse kullanın derim sonuçta psikolojik sorunları ben cok ciddi buluyorum tedavi edilmedikçe daha sıkıntılı bir hal alıyor 🙄 geçmiş olsun 💐
Seymamuge Assssyaa zarar verecek olsa doktorunuz vermezdi diye düşünüyorum hangi şehirde yaşıyorsunuz size yıllarca gittiğim hatta etrafımdaki herkesi yönlendirdiğim muhteşem psikiyatristimin adını verebilirim ilaçla uyutmuyor ve tedavi odaklı Allah’a şükürler olsun ben kurtuldum ve sıkıntılı bir hastaydım
Assssyaa Seymamuge Maraşta yaşıyoruz. Sizin rahatsızlığınız neydi peki. Ben çok kötü olmasam asla kullanmayı düşünmedim.
Seymamuge Assssyaa ben İstanbul maalesef. 2012 yılında sinir krizi geçirmiştim ve ondan sonra en ufak bir gerilmede bayılıyordum ve sinir krizi geçirip acillik oluyordum yoğun panik ataklar falanda yaşadım 1 yıldır tedavim bitti her şey düzeldi
Assssyaa Seymamuge çok şükür şuan iyiyseniz. Benim ki okb ne yazık ki şuan hamilelikte daha kötü oldum artık nefesim daralıyor boğuluyorum zannediyorum.
SEVTAP3418 Seymamuge bende selectra 50 mg kullanıyorum ama doktorum ayrılmış tavsiye ederseniz sizin psikiyatri görüşebilirmiyim