Busebse Kızlar gebeligin iz boyunca hiç cips yediniz ı canım çok çekiyor ama yediğim zamanda bırakamıyorum 🤦♀️doktor baharatlı şeyler yeme demişti ve cips sağlıksız diye düşünüyorum 20 haftalık hamileyim yiyen varmı aranizda
Htckrdmn Busebse vallaha bende cips çok seviyorum yiyorumd kendime engel olamıyorum sonra midem rahatsız oluyor baharattan dolayı her yedigimde pişman olup bir daha yemiycem diyorum ama yine yiyorum 😂
Dmtny Çok sık olmasa da arada yiyorum. Ama içeriğinde msg olmayanları tüketmeye çalışıyorum. Msg olmayan da sadece Lays sade var galiba.
Saripapatyam1 Busebse ilk kızımda yemiştim genden kola eşliğinde 🤭 Bu gebeliğimde canm pek bişey istemiyor şimdilik
Jelibon54 Busebse ben süt mısırlı cerezzanin cipsini yedim valla 3 kere ama hamileliğim boyunca yememistim hiç bir sıkıntı da olmadı çok şükür 4-5 gün önde hatta gelişimi gayet güzel gidiyoruz 😂
Miumiu Busebse Ben valla canım istediğinde yiyorum canım yaa 🙈 Çok abartılmadığı sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum🤷🏼♀️😂
Birfincankahve Busebse Bence aşırıya kaçmadan yiyin doğumdan sonra emzirirken onu yeme bunu yeme gaz yapıyo derken herseyden mahrum kalıyoruz 😂
Ayla_annesi07 Bnimde kaç gündür canım çekiyordu bugun aldım az sonra yicem canın neyi çekiyorsa ye ya takma zararlı şeyleri çok sık yememeye bak ne olcak takma
Gulsah91 Busebse cips evde fırında patatesle yapıp oyalayabilirsiniz kendinizi azcık keser belki çok katkı maddesi var paketlerde 🤦🏻♀️
Tuba04 Busebse yiyorum canım ya hadi bunu yemedik desek ister istemez bir sürü hormonlu meyve sebze yiyoruz hazır peynirdir tereyağıdır çikolatadır yiyoruz