Borusesi https://hizliresim.com/9c42Ib merhaba hanımlar 2li test için bu bölüme mi? Randevu alıyoruz ya da bu bölüm bakıyor mu? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Magnolina Borusesi kadın doğum doktoru istiyor testi kan alıyorlar bir kaç tüp on güne çıkıyor sonuç birde doktor ultrasonda burun kemiği ense kalınlığı ölçüyor bu kadar 🥰
sntn Borusesi hayır canım perinatoloji riskli gebelikler için normal gebe takibe randevu alıyorsun normal muayene gibi ekstra bir şey yok zaten ultrasonla bebeğin ölçümleri yapılıyor ve kan veriyorsun sadece
Borusesi Magnolina bugün gittiğim kadın doğumcu yapmadı hastanelerinde yapılmadığını söyledi 182 aradığımda oda 2li test için ayrı bir bölüm var dedi beynim yandı 🤯 iyice özelde ki doktorum da yapmıyor direk 4lü yapacakmış zamanı gelince
Magnolina Borusesi ben Medical e gidiyorum orda kadın dogumcu yaptı kan alıp İstanbul da anlasmali laboratuvar a gönderdiler bence çok tutmuyor zaten yaptir
Denizcyc sntn Hastaneye göre değişiyor galiba. Bugün muayeneye gittim doktorum perinatolojiden ikili tarama için randevu aldırdı ama sonuçları kendi doktoruma götürcem. Belki cihazın kalitesiyle ilgilidir. Herhangi bir riskim yok çünkü.