Leylim Merhaba bayanlar bugun ayrıntılı ultrason yaptırdım 24+2 deyiz bebeğin kilosun783gr dedi bana biraz fazla geldi ailemde şeker hastası cok fazla tedirgin oldum. Sizce normal mi bilen yazarsa çok sevinirim ilk gebeliğim bu arada
Yasmer123 Leylim şeker yüklemesi yaptırmanızı tavsiye ederim şeker çıkabilir ki çıkmazsa da tombik bi bebiş olur 🤩
Senayyalcin Leylim Evet biraz fazla duruyor önemli olan doktor yorumu ama yanlış bilgi vermek istemem
Pyraz1992 Leylim canım ben 22 haftalıkken gittim en son 652 Gr di doktra nasıl diye sorduk gayet iyi biraz iri olcak galiba dedi ayrıca 8 gün kadarda önde gidiyorz normal bence
Pyraz1992 Leylim bu arada şuan 26 haftaya gircez dahada fazla olmstr herlde bişey olsaydı doktor derdi sordun çünkü
sumeyye60 Leylim Benim oğlum 24+1’de 977 gram çıkmıştı. Doktor ertesi gün gel şeker testi yapalım dedi. 75 gram glikoza en fazla 108 çıktı. Yani genetik dedik çünkü ben kilolu doğmuşum🤰 Bu arada ailemde şeker hastası yok. Bir de haftasıyla uyumlu olan bebeğin annesinde şeker yoktur da diyemeyiz 🤷🏻♀️