enise2017 Merhaba kızlar bugün Dr randevum vardı 36 haftanın içindeyim kızım 3400 kilo ölçüme göre ama suyu ile beraber olabilir dedi,boyu 46 cm oldukça iyi bi ölçü dedi doktorumuz veeee 16 şubatta kısmetse kucağıma alacağım 🙏🏻sizde durumlar nasıl?
DaisyMom enise2017 masAllah çok iyi 🧿 bizde 36+5 haftaligiz minik kizimla.2500 gr olmus cok sukur.Az az aliyoruz kilo.Ikinci sezeryanim 8 şubat nasipse dogum olacak.Haftada 100 veya 80 gr aliyoruz🤲💜Saglikli olsunda insAllah bir sıkinti cekmesinde kilosuna takilmiyorum.
enise2017 Kptny aynı sayılırız gün farkı var hayırlısı ile alalım kucağımıza da tüm sıkıntılar geçer evelallah 🌸
ilaydakck_0 @enise2017 bizimde 35 haftalıkken 2.600 dü bu çarşamba randevum var yarın 37 olucaz inşallah bakalım😊😂
enise2017 ilaydakck_0 ortalama 200-250 gr alıyorlarmış 3000 rahat olmuştur sizinki de 🧿çokta önemli değil sağlıklı olsun gerisi oluyo zaten 🌸
enise2017 DaisyMom aynı günümüz ama benim Sezeryan randevum 16 şubatta .. amiiinn hayırlısı ile alalım kucağımıza 🙏🏻
DaisyMom enise2017 aminn insAllah canim.Ikinci gebelik mi seninde.Bide benim ilk dogumum erken oldugu icin.Birde kizimin karin cevresi 3 hafta geri kilo almiyor suyu felanda cok yok.Bide rahmim kucuk cok zorlaniyorum tasimakta.O yuzde daha fazla bekletmiyor.
Braark Bizim de bugün 36+3 kontrolümüz vardı. Kilosu 2850 boyu da 49 cm olmuş ☺️ Çok kilo almıyor ama doğana kadar 3 kilo olur inşallah
enise2017 Braark bence gayet iyi durumda herhafta 200 gr aldığını düşünsek daha 3 haftanız olsa normal istiyorsanız 4 haftaya bile gider 3500 doğar ☺️ 3000 kilo kesin önemli olan sağlıklı olması gerisi mühim değil, pekmez dut tüketin ceviz bunlar çok faydalı bebiş için birde balık haftada iki kere balık yiyorum kızartma değil ama fırın.. hayırlı doğumlar🙏🏻
Mucizeeemmmmmm enise2017 35 te gittim 2750 grm 50 çimdi şuan tam 36 olduk haftaya salı gidecem bakalım belki doktorum çatı muayenesi yapar o zaman karar verilecek doğuma
enise2017 Mucizeeemmmmmm hayırlısı ile kucağına al canım 🧿 gerisi önemli değil benden birhafta on gün geridesin hafta olarak,muhtemelen ben doğurduktan bir hafta 10 gün sonra sen doğuracaksın ☺️
Merve8494 enise2017 Merhaba canım bendé bugün 36 haftaligim 2 hafta ileride gidiyormuş 3500 kilo 2 hafta önce boyumuz 47 cmdi bugun ultrason kağıdı vermedi soylemedi de boyunu bilmiyorum suyum fazla şeker hastalığı var gibi diyet yapıyorum 38. Haftada sezeryan olucam büyük ihtimal 12 şubata denk geliyor son 2 haftamız
enise2017 Merve8494 benim de 16 Şubat canım hayırlısı ile doğsunlar da bende de aşırı bel ağrısı kasık ağrısı gece özellikle vuruyor bu ağrılar bi bitse kucağımıza alsakda gerisi gelir günler geçmiyor☺️
Melekanne2606 Merve8494 Benimde bugün kontrolüm vardı 36+3 haftalığım 3500 olmuş boyu da 49 cm olmuş normal istiyorum bakalım nasıl olcak😂
enise2017 Melekanne2606 yaaa maşallah aynı günümüz ☺️Hmm çok kilo alırsa biraz zorlayabilir ona Dr bakar zaten sizi yönlendirir bebiş için en risksiz hangisi ile öyle kucağınıza almanızı dilerim önemli olan bebiş ve sizin sağlığınız .. sevgiler 🌸
Duygusuz enise2017 36+1 2950 kilosu. Erken gelebilir bizimki 30.haftadan beri bekliyoruz bu haftaya kadar gelebildik şükür. Bundan 2 hafta önce 2800 Dü Dr um bana fazla yeme dogumun zor olur kilolu olursa dedi ondan beri dikkat ediyorum yediklerime
enise2017 Duygusuz aramızda 3 gün var bende 36+4 güzel gelişiyor demekki hızlı kilo aldığına göre olsun sağlıkla gelsinde aşırı kilolu olmadığı sürece sorun yok 4000 e kadar normal kilo sayıyoruz dedi Dr um 4000 den sonra kilolu bebek oluyormuş ☺️ Hiç takılmayın nasıl doğacağına da kendi karar versin bebişin 🌸