melike55 Hanımlar hamilelikte covid geçiren varmı? Süreci nasıl atlattınız? Ben de 4 aylık hamileyim eşimden kaptım büyük ihtimal. İlaç da kullanamıyorum.
Ayseege6156 melike55 bu konuda nasıl atlattığımı anlatmak istemem çünkü aşırı zordu senin moralini bozmıyım ama herkes aynı değil tabi inşallah hafif geçirirsin tek tavsiyem eğer iştahın gitmezse bol bol mandalina portakal ye kekik kaynatıp suyu iç sirkenile gargara yap tükür ve içebilirsen eğer 1 çay kaşığı sirke iç birde eğer kötü olursan sirkeli su ile duş al aşırı iyi geliyor ben 24. Haftamda yakalıandım şuan 36 dayım bebeğe zarar vermiyor plasentasından geçmiyor bu virüs o konuda şüphen olmasın çok geçmiş olsun
Ohaezgi melike55 bende geçirdim covid 7 aylıktım ozaman ilaç kullanamadım doktorum D ve C vitamini verdi bol bol meyve yesim limonlu su içtim hep et suyundan corba yaptım içtim. Tat koku kaybım vardı ama kolay atlattım rabbim yardım etti. Sadece ilk gün eklem ağrılarım çok oldu ertesi gün hemen geçti. Geçmiş olsun canım
justwaiting melike55 merhaba bugün aynı başlığı bende açtık biz 5.gundeyiz bende eşimden kaptım 31 haftalığım, arkadaşların dedikleri şeyleri yapıyorum bende dün daha kötüydü bugün biraz hafifledi gibi, birde arada parol içiyorum ağrı kesici olarak inşallah iyilesiriz
ece_2206 melike55 tavuk suyu çorba portakal mandalina çok yedik biz greyfurt bir de doktorunuza danışın oksapar 4000 kullanmanızı önerebilir
Nilasyamom Ben olmadım ama olan hamilelerden gördüğüm kadarıyla, bol C vitamini, sıvı tüketimi, doktoruna danışarak günde 1 kere ıhlamur, limon, turşu suyu 👍🏻 İnşallah sağlıkla atlatırsın 🌸
Ayseege6156 justwaiting yol evdeydim eşimde coviddi bende o şekilde ama eşim normal insan gibiydi hiç bişeyi olmadı fakat ben 🤦🏼♀️ Tuvalete eşim götürdü duşumu eşim aldırdı ona tutunmadan yürüyemedim bile 10 günde 7 kilo verdim 1 lokma boğazımdan zor geçiyordu eşim olmasa ben napardım bilmiyorum hakkını ödeyemem iyiki o hayatımda gerçekten 🤲🏻🌸 hastahaneye son zamanlarda gittim nefesim gitmişti çünkü ve karnımda şiddetli ağrılar vardı doktor kontrol etti bebeğim çok sağlıklıydı hiç bişey yoktu ama ben yaşayan ölüydüm yani gerçekten hafife alınacak bişey değil.. allahım olan herkesin en kolay şekilde atlatmasıno nasip etsin şifa versin inşallah 🤲🏻
justwaiting Ayseege6156 off gerçekten zor geçmiş sizinki Allah bı daha yaşatmasın eşlerin desteği o kadar önemli ki 🙏 Çok şükür şimdilik boğazdan kesilmedik ama yorgunluk hissi ağrılar geniz tıkanıklığı berbat hisler 👎
Ayseege6156 justwaiting iştahsızlık en kötüsü olmaz inşallah canım aynen bu durumda eş çok önemli anneniz babanız bile size gelemezken eşiniz sizden asla vazgeçmiyor ne olursa olsun kaldırıyor iyiki varlar ❤️🤲🏻 Çok kötü bir hastalık cidden annem her gün ağlıyordu kadın elinden bişey gelmediği için rabbim bidaha yaşatmasın 🤲🏻
justwaiting Ayseege6156 amin amin bizde de durumlar öyle, eşim kendi annesine söylemedi fakat ben söyledim annem hastanede çalıştığı için faydası olur diye ama keşke bilmeseydi çok yıprandı o da 🥺 Peki siz kan sulandırıcı iğne vs oldunhz mu?
Ayseege6156 justwaiting yok canım kendi vitamin ilaçlarım kan ilaçlarım var onları içtim sadece iğne filan olmadım doktorumla hep iletişimdeydim zaten 🌸 maalesef anneler çok üzülüyor yıpranıyor bizde onların evladıyız sonuçta daha biz doğurmadan evladımıza olan sevgimiz hassasiyetimiz sonsuz oluyor onlar ne yapsın 🤷🏼♀️🥺
hulya1esila 24 haftalıkken yakalandim malesef ilk gün eklem ağrım ve ateşim oldu hiç ilaç kullanmadım.bol meyve ve sıvı tükettim herşeye limon katip yedim zaten koku tat yoktu şükür hafif atlattım şimdi 32 haftalık olduk bebeğiminde iyi olduğunu söyledi doktorum inşallah doğduğunda da bi skinti olmaz diye dua ediyorum.