Guzel_anne gullcannn Hepatit B taşıcısıyım zaten teyzemde ve kuzenimdede var yani bu test hepatit B olduğunu mu gösteriyor öyleyse biliyorum zaten yıllardır var bende korktum 😟
zeyzeyyyy Guzel_anne canım benim de öyleydi doğum anında çıktı ortaya benek doğunca yıkandı aşılandı öyle emzirdim. Cinsel yol diyorlar ama eşim de yok nerden geldiği belli değil taşıyıcıyım ben de
gullcannn Guzel_anne Onu gösteriyor canım zaten biliyorsan korkma doktoruna görünmeyi ihmal etme ama.
Beyziikoo Guzel_anne Canım internette Hepatit B olarak gözüküyor ama benim değerlerim de hepatit bu isim altında değil hepatitin de türleri var o yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim benden bilgi istemiştin ama 🙄🙄🙄
Beyziikoo Guzel_anne Ama taşıyıcıyım demişsiniz yine onunla ilgilidir bu o yüzden böyle değer kırmızı renkte olması gerekenin üzerinde ya da altında korkmayın bir şey çıkmaz Allahın izniyle 🤗🤗🤗
Guzel_anne zeyzeyyyy cinsel yol , kan yoluyla bi çok nedeni var yani evet uzun zamandır var biliyorum malesef 😟
Guzel_anne zeyzeyyyy evet tabi ilk doğumumda hemen aşı yapıldı ilk 24 saat içinde bebeğe aşı yapılmaso zorunlu allah korusun yapılmazsa kötü şeyler oluyor 😔