seliiucgul Hanımlar merhaba 3 buçuk aylık hamileyim, bebeğimin kalp atış hızı dakikada 138 sizden rica etsem bebeğinizin cinsiyetini ve kalp atış hızını yazabilir misiniz? 🙈 cinsiyet tahmini yapmak istiyorum 🙈🙈🙈
Sermec27 seliiucgul ilgisi cok yok bence ama bende tuttu iki oğlumda da 140 altıydı ama arkadasımın da erkek onun 160 🥰
Gokceeeee-_ seliiucgul Tam olarak kalp ritim sayısını bilmiyorum ama sağlık ocağına gittiğim de hemşire kalbini dinledi ben bebeğine erkek diyorum dedi ve doğru bildi ☺️
seliiucgul Asyaayaz1 bana da doktorum söyledi 😅 erkek bebeklerin daha düşük oluyor diye biliyorum ben ama yine de bir fikir almak istedim 😶😶
seliiucgul Asyaayaz1 amin canım allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah, bana da ilk başta erkek dediler şimdi de kız gibi ama kesin değil diyolar, heyecandan kafam allak bullak 😅🙈
Asyaayaz1 seliiucgul kaç haftalıksınız çok heyecanlı bir süreç bende bu hafta gidicem öğrenirim inşallah😍
seliiucgul Asyaayaz1 15. haftaya giriyorum 😍 inşallah sizde öğrenirsiniz gerçekten baya heyecanlı bir süreç🙈😍
masalkusum Bende 170 lerı gormustu kız bebek oldu hatta doktorumda o gun demıstı kalp atısı hızlı kızların yuksek olur dıye 😃😃 denk mi geldi bilmem