Portakalkabuguu Kizlar 20 haftalik hamileyim. Bu zamana kadar tsh degerim hep normaldi. Bugun saglik ocaginda baktirdim.3.30 a yukselmiş. Tsh degeri yuksek olan var mi? Dahiliye doktoruna mi gitmek gerekiyor bilgi verirmisiniz kizlar
meraklianne1 Portakalkabuguu benim ilk aydan beri bi türlü istenilen seviyeye düşmedi 😩😩 pazartesi dahiliyeye yönlendirdi doktor 😔
Almirasu Portakalkabuguu merhaba canım bende 11 haftalık hamileyim benimde yüksek cıktı dahiliye doktoruna gittim sende git asla ihmal etme cümkü önemli birşey bana hemen ilaca başlattı , kadın doğum doktoruna da bildir büyük ihtimal gebeliğe bağlı triodden kaynaklı ama ihmal etme doktora git
Oziican Portakalkabuguu benimde 20 hafta sonrası 5.5 yukseldi dahiliyeye gitmen gerekiyor canım düzenli ilaç kullanımı düşüyor merak etme
Btl-Sule Portakalkabuguu geçmiş olsun ilk trimesterde 2,5 // ikinci ve üçüncü trimesterde 3 ün altında olması gerekir doktora görünmeniz gerekir mümkünse endokrinoloji olmazsa dahiliyeye gidebilirsiniz
Htcklygt 2.5 civarında olması gerekir hamilelikte İlk çocuktan öyle hatırlıyorum,ilkinde çıkmıştı benimde, dahiliyeye gidiyorsunuz,o size ilaç düzenliyor,çok geçmiş olsun..
Kubrahr Hamilelikten yükseliyo canım benim de öyle oldu dahiliye doktoruna gitmen gerekiyo ilaç veriyo onunla değerin düşüyo merak etme. İhmal etme ama dahiliye doktoruna görün
Portakalkabuguu Cok tesekkur ederimm hepinizee en kisa zamanda gidicem. Cogu gebede olan bisey heralde
Fatma_7 Dahiliyeye gidip tekrar test yaptır. Sağlık ocağındaki tsh değeriyle hastanedekiler bir çıkmıyor nedense
Sermec27 Portakalkabuguu ben de 18+1 haftalık hamıleyım ilk 3 ay tsh 2 ydi 17 haftada kan verdim tsh 3 cıktı doktorum su an ilaçlık bir durum yok dedi 3 aydan sonra bebeğin kendi ürettiği tsh den dolayı 3 olabiliyormuş ama 3.5 olursa ilaç başlarız dedi 2 haftaya tekrardan kan vercem eğer yükselme varsa ilaç kullanırım ama inşallah düşmüştür