Momandbabyy Merhaba kızlar eşimle sigortalı olacaz. Fakat benim merak ettiğim şey sigorta doğum masrafını karşılıyor mu acaba? Karşılıyorsa ne kadarını karşılıyor?
Asyaayaz1 750 4500 arası karşılıyor diye yazıyor internette cnm hastahanelerin ücretine göre değişiyor sanırım benm SSK karşılı 2000 tutuyor Normal Doğum
Momandbabyy Asyaayaz1 özel hastanede doğum yapacaksınız değil mi? Ben de özel hastanede sezeryan doğum yapacam henüz ücreti bilmiyorum ama bir daha ki gidişimde soracam.
Asyaayaz1 Momandbabyy Doğum fiyatları heryerde farklı cnm bende dün arayıp bilgi aldım normal 2000 sezeryan 2800 dediler sende hastahaneyi ara istersen
Momandbabyy Asyaayaz1 Özel bir kliniğe gidiyorum. Doktorumun çalıştığı hastaneyi değiştirmiş olma ihtimali var o yüzden biraz bekledim.
mrsbiyolog Eğer gebelikten önce yaptırırsanız karşılıyor diye biliyorum ben. Bende yaptırcaktım çünkü gebelikten 1 ay önce en erken yaptırmam lazımmış
mrsbiyolog Momandbabyy onu iyice araştırıp öğrenin öyle yaptırın. Ben doğuma yakın yaptıracağım şimdi doğumdan 15 gün sonra bebek anneden faydalanıyormuş. Doğumda kullanamıyoruz bare bebeğin kontrollerinde işimizi görsün dedik🤗