happysos Rahim filmi raporumda tüplerden geç geçiş izlenmiştir sağ tüpde geçiş minimaldır yazıyor arkdşlar tüpler dar anlamına mı geliyor
afrasil happysos canim daha öncede sormuştun . Doktorun ne dedi bu konuda . Belkide yapışıklık vardır açılmıştır
happysos afrasil sıkıntı yok diyor sürekli yoksa niye olmasın 4 yıla yaklaşıyorum bilmiyorum ki sabahtan akşama kadar tlfn elimde araştırıyorum kafayı yemek üzereyim çok üzgünüm sürekli ağlamak istiyorum
afrasil happysos canim dedigim gibi olabilir dur bende bi bakayim belki ise yarar birsey bulurum . Tek doktorla kalma
happysos afrasil kız ne tek doktoru şehrimde ün yapan bütün doktorlara gittim ama sanki araştırmıyorlar hiç bunu anlamak için yapılan tek şey hormon tahlili ve hsg mi yani ben bu şekilde tüpbbek yapmayada korkuyorum sorunumu bulmadan
afrasil happysos esinde sorun yok demi . Hsg ya doktorlara bu ne demek diye sormadın mi mesela ne diyolar onu diyorum . Hormon tahlili , vajinal muayene , rahim filmi , yumurta takibi , femara ve igne denemesi
happysos afrasil niye çatlamamış ki canım sende pko flan varmı bide kaç yumurtan vardı söyledimi doktor eşiminde tahlilleri iyi negati aşılamam var bitane önümüzdeki ay tekrar düşünüyorum doktor bişey demiyor açık ama geç geçmiş diyor istediğim gibi aydınlatmıyor
happysos afrasil doktorum çatlamışmı diye kontrole çağırdı ben gitmedim çatlamıştır diye düşündüm internetten bi doktora sordum oda mutlaka çatlamıştır dedi iğne yapıldıysa
masalkusum Benımde tuplerımde sorun vardı kıst vardı kıstı aldılar o sırada tuplerde sorun var dıye onlarda alındı tek sansımız tup bebek oldu ılk once kafana takma bu durumu cok sukur kı tedavısı var daha fazla beklemek ıstemıyorsan tup bebek merkezıne basvurabılırsın onlar zaten hem senı hem eşini araştırıyor biz unıversıte hastanesinde yaptık tup bebekte tüplerde gölleşme varsa sorun olabiliyor ama onun dışında tüplerle zaten bir işleri olmuyor diye biliyorum belki aşılama bile yaparlar o şekilde olur belki eşinde sorun vardır onunda test yaptırması gerekir
afrasil happysos canım çatlamayan var burda duydum ve benimkide çatlamadı . Doktorum bana gelmene gerek yok dedi çatlamıştr dedi hocam icim rahat etmedi geldim bi bakalm dedim Baktk doktor dedi çatlamamış galiba sekli tam bozulmamış bide sıvı yok dedi bende çok şaşırdım
happysos afrasil bende daha önce hiç olmadı diye şüphelenmedim daha öncesindede ovulasyon kullanmıştım çatlıyırdu yinede sen böyle diyince içime şüphe düştü keşke gitseydim kasıklarında hiç ağrı oldumu iğneden sonra
happysos afrasil 15 aymı yeniymiş canım 4 seneye yaklaşıyorum ben kaç yaşındasın rabbim dağa fazla aratmasın inşllah
happysos afrasil çatlamasa kiste dönüşür benim hiç kistim olmadı bi kez adetliyken gittiğimde doktorum yumurta çatlamş ama gebelik oluşmamış dedi o zmandada belli oluyormuş heralde