Busegndgdu haftadayım kızlar yemek yedıkten sonra bulantım oluyo ama kusamıyorum ve bu benı cok rahatsız edıyo bunu evde geçirebilceğim bi öneriniz varmı?
Elif_kaya Busegndgdu benim miğdem bulanınca zencefil ve balı karıştırıp bir çay kaşığı alıyordum miğdemi yatıştırıyordu🤗
Eliftozak Busegndgdu leblebi, yeşil elma, galeta iyi geliyor ben sadece yeşil elma yiyebildim tabi ama herşeyi denedim sizde deneyerek bulursunuz
Kzyseda Ben daha çok peynir ekmek atıyordum ağzıma,midemi bastırması için. Doktorum zencefil çayı öneriyordu. Ama hiç içmedim. Bı araştırın isterseniz
mrsbiyolog Hemşire bir arkadaşım bana kırmızı kabuklu elma ye demişti. Bende etki etmedi ama belki sizin işinize yarar
EsilaErtugrul Busegndgdu hiç bir yiyecek malesef bulantıyı kesmiyor. 3 aydan sonra bitiyor kendiliğinden yani 13 14 15 haftalardan sonra azalarak bitiyor. Ama doktorundan mide bulantısı hapı isteyebilirsin baya rahatlatıyor👍🏻👍🏻
Hamisimhamis Busegndgdu bana en iyi gelen şeyler peynir etimek veya iyice kızarmış ekmek tuzlu salatalık , ekşi elma üzerine limon sıkıp yiyordum.