ssnnmmm civcivimm_ önemli olan kilosu değil sağlıklı olması doktorum en başından beri 2500 üzerine çıkalım yeter diyor
babyackgz civcivimm_ 39+3 2990 gram 49 cm dedi pazartesi doğumum var 🤭 3 kilo olsa yeter diyordum ama yanılma payını falan da sayarsak daha az olacak gibi, sizinki iyi maşallah 3 kiloyu geçer
MuratveKubra civcivimm_ kuzucum eşin ve senin boyun posun da etkili genetik sonuçta. Mesela benim eşim 1.98. Oğlum uzun doğmuştu o yüzden
civcivimm_ ssnnmmm sağlıklı olmasi benimde temenim buradakilerin bebeklerin kilosunun fazla oldugu yaziliyor bana minnakmis gibi geldi oglum😂
Kzyseda Merhaba, bende 37+6 haftalık hamileyim. Bugün kontrolde 2950 kg, 49 cm boy dendi. Doktorum biraz minyon olduğunu söylüyor. Fakat denildiği gibi sağlıklı olsun yeter bence de. ☺️
civcivimm_ Kzyseda aynen canim sağlıklı olmasi yeterli burdakilerin paylasimlarina göre sanki az geldi bana
civcivimm_ babyackgz 3 kilo olsa bile yeterli benim için fazlasında gözüm yok 😂 zaten bebekler cok cabuk toparlıyor kendini benim belki 3 kiloyu bulmazda 2 cm açıklığım var
babyackgz civcivimm_ benimde fazlasında gözüm yok 3 oldun yeter diyorum başından beri bakalım pazartesi görücez 🤭🥰 sağlıkla kucağınıza alın sizde
Bebek-geliyor civcivimm_ önemli olan gelişimidir ve doktorunuz gelişimi için güzel diyorsa dert etmeyin kafanızı takmayın sağlıkla gelsin 💐🐣
Bebek-geliyor civcivimm_ önemli olan gelişimidir ve doktorunuz gelişimi için güzel diyorsa dert etmeyin kafanızı takmayın sağlıkla gelsin 💐🐣