justwaiting Prensesveprensannesi42 tüy dökücü hamilelikte kullanılmaz aşırı metal içerir ve yasaktır.
Duygularca Ne yapacağız bu vajinadaki tüyler için 28. Haftalığım en son güç bela jilet yaptım yarım yamalak sonraki zamanlar da ne yapacağım bilmem virüsten dolayı ağdacıya falan gitmek istemiyorum. Kendi kendime ağda yapamam Bi kere hamile değilken yapmaya çalışmıştım beceremedim tövbe ettim 😊😊 ne yapacağım hiç bilmiyorum lazere gittim aslında üst tarafta yok ama asıl önemli alt taraf 🤦🏻♀️
Mervekklkdmn Duygularca Ben sabah erkenden gidiyorum ağdaya yanimda altıma sermek için tülbent göturuyorum iki maske takıyorum ıslak mendil ağda sonrası temizlik için de yağlı mendil göturuyorum çok rahat oluyor jiletle felan uğraşılmaz bence
Sedaerhan Duygularca hamilelikten önce ben de lazere gidiyordum şimdi malesef yarım yamalak alıyorum göbeğimden göremiyorum doktorlar nelere alışkındırlar o yüzden alabildiğim kadar alıyorum eşime de utanıyorum yardım et diyemiyorum desem yapar da benim özelim gibime geliyor
sedrettinyasemin75 Duygularca mecburen ağdaya gidiyorum ben canım tedbirleri alarak, geçen biraz uzadı ilk defa kendim yaptım ağda ayna karşısında başardım vallaha
bendeonudiyorum Valla ben eldiveni taktim, karşima ayna koydum cart cart yoldum, çok çok zorlandim 2 saat falan sürdü ama tertemiz oldu tavsiye ederim
Duygularca Sedaerhan ben ağdaya mı gitsem dediğimde oraya gideceğine ben yapayım dedi 🙈 çok zorda kalırsak en azından doğuma yakın yaptırım belki traş oluyorlar ya elleri alışkındır 😊😊 ben de lazeri çocuk çalışmaları için yarım bırakmıştım ama tamamlasan bile vajinanın alt kısımları kalıyor maalesef
CansuAlmila Benimde doğum dan daha çok düşünüp kafama taktıgım konu bu malesef. Jiletle alıyodum şimdi 37 haftalık olcam görmem imkansız ayna karşısında da pek olduğunu düşünmüyorum ama öyle alıyorum hep ağdaya gitsem acaba çok can yakar mı hep jiletle aldığım için bebeğe zararı olur mu kasılma filan olur mu diye korkuyorum
Azrabuglem16 Ben 31 haftalık hamileyim ilk defa kompilr gittim ağdaya özellikle pikini bölgem için gittim neyse benim arkadaşım kuaför dükkanı vardı gittim en iyisi gidip yaptırmak aşırı derece zor olmuyor sağolsun arkadasim rahatlattı beni