Guest1234 Haftaya kadar hiç bulantım olmamıştı. 14. Haftadan sonra bulantı ve kusma başladı. Benim biraz ters oldu galiba 😔 Şu an 16+5 im umarım bir an önce geçer.
gonul0604 asilinannesi2609 benim tam 11 haftalıkken başlamıştı 1 hafta sürüp bitmişti sonra bebek büyüdükten sonra 34. Haftamda falan yine olmuştu günde bir kere çıkarıyordum ama çok dönemsel azar azardı ❤️
asilinannesi2609 gonul0604 Yaa çok iyi olmuş canım kısa sürmesi inşallah benimde ya hiç olmaz ya kısa dürer🙈
Ezoooezo123 asilinannesi2609 inşallah hiç başlamaz canım 6 haftalık iken başladı şuan 8 haftalığız 2 haftadır 3 kilo verdim Allah kolaylık versin 🙏 yemek bile yapamıcak duruma geldim.
asilinannesi2609 Ezoooezo123 Yaa inşallah tez zamanda geçer canım🥺 benide korkutuyor inşallah başlamaz🌸
Bbgm Bende 6 haftalıkken başladı bulantı hayatımın korku filmi gibi oldu gerçekten hiçbirşey yıyemıyorum su dahi içemiyorum şu an 10 haftalığım ve hâlâ devam bulantı ve kusmalar inş tez zamanda geçer 😔😔
Buse_00 8+0 dabasladi 13+5 az az kesiliyor ve asiri iştahsızlık var devam… normalde kiloluyum cok yerim ama ac yasiya bilirim hic kilo almadım