Çok şükür bin şükür bende doğum hikayemi yazıyorum.Hikayem çok uzun şimdiden söyleyeyim ☺️ Evlendiğim ilk günden beri bebek hayaliyle yanıp tutuşuyordum gitmediğim doktor kalmadı ama gerçekten 😟 çikolata kistim varmış bu gebeliğe engel olabiliyormuş, her gittiğim doktor sen tedavisiz hamile kalamazsın tüp bebeğe başla vs. Dedi . Bende asla çocuk sahibi olamıycağımı düşündüm yeni evliyim herkes bebek haberi bekliyor üstümde psikolojik baskı , zaten kendimde çok istiyordum . Her yolu denedim denedik eşimle oda testler yaptırdı çok şükür onda bir problem çıkmadı . Soğan kürü denedim kisti eritemedim hep acabalarla yaşadım dedim ya her yolu denedim diye bide rahim filmi çektireyim belki tüplerim tıkalıdır dedim çünkü çok çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum . Bide kendimi avutuyorum hani tüp kapalı olmasa Bile ilaç ordan geçicek ve bi sonraki ay kesin hamile kalıcam beklentim bu yönde 🙂 tüplerim tıkalı değilmiş neyse ki ama ben gebelik bekliyorum o kadar eminim her ay olduğu gibi yine evi testlerle doldurdum ve sonuç yine hüsran böyle böyle 2 senem geçti. Adetim 1 gün gecikti sağlık ocağına gittim veee sonuç 5. Bişeydiii minnacık yüksektiiii sonucumu almaya giderken dua ettim Allahım ne olur hamile olayım sana söz tesettüre giricem diye dua ettim ve hamileydim tabiki herkese duyurdum evde bayram havasıı 😊 doktor testi tekrarlamamı sonucun çok düşük olduğunu söyledi tekrarladım ve maalesef kimyasal gebelikmiş 😢 artık tamamen umudum tükendi en son tamam yeniden başlıycam dedim ve doktor doktor gezdim ne illetmiş bu Allah’ın belası kist . Doktorlar Amelyatla alınsın dedi ama yumurtalık rezervim çok düşük olduğu için önermedi bide bununla tanıştım yumurtalık rezervim düşük diye ameliyat olamıyorum amalyat olsam kesin çözüm değil kist kendini belki 1 hafta sonra belki 2 sene sonra tekrarlayacakmış. Karar verdin tüp bebeğe başlıycaktım . Gittim ilaçlarımı aldık ki gerçekten çok pahalı ilaçlar ama ne hikmetse o ay kullanmak bir türlü nasip olmadı. Burada bir postta gördüm bir arkadaş yapmış süt ve maydonozu kaynatmış buharına oturmuş aynı zamanda beline yakı yapıştırıp ilişkiye girmiş . Bende deneyeyim ne olacak zaten ilaçlarımı aldım onun güvencesi var önümüzde ayntüp bebeğe başkayacağız zaten diye kafamıda çok yormadım ama yumurtlama zamanımı yaptım ondan çok emin değilim araştırın derim 🙃derkennn emar çekilmem gerekiyordu boynum için eşim ısrarla kan ver ne olur ne olmaz dedi ayyy saçmalama ne kanı dedim yoktur birşey çok ısrar edince verdim ama öylesine gram ümidim yok .ümidim yok ama sonucu beklerken Meryem suresini okuyorum 😀 sonucu eşim aldı ve hamileyim Değerim 2000lerin üstünde Allahım şükürler olsun . Kimyasaldan 1 sene sonra oldu ama korktum Buda öyledir diye 2 gün sonra tekrarladık yine çok yükselmişti artık emin olduk 🥰🥰🥰 kese görmeye giderken hep kuşku kalp atışını dinlemeye giderken hap kuşku tabi kuşkularla dolu bir hamilelik geçirdim 🥰 ama çok şükür oğlum şimdi kollarımdaa . Pazartesi günü kontrole gittim doktor 2 cm açılman var istersen yatış yapalım suniyle destekleriz yada sancın böyle devam ederse gece gel dedi . Bende eve gittim duş aldım temizlik yaptım gece yatışım yapıldı 3 cm açılmayla ah dedim ne güzel 3 cm açılma sancı az normal doğum ne rahatmış 😂 suni verdiler sağolsunlar …epidural istedim gittiğim hastaneye yakışmayacak biçimde hepsi epiduralle ilgili farklı bilgi verdi 8 saat sancının sonunda açılmada ilerlemeyince epiduralde yapmadıkları için sezeryan oldum hem normal doğum sancısı çektim hem sezeryan acısı ama herşeye değer . sütüm hemen geldi depend hayatımı kurtardı çok uzun ve karışık yazmış olabilirim ama buraya doğum hikayemi yaZmak benimde hayalimdi . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hamile annelerimizde tek seferde kurtarsın 🙏 mezunuzzzzzzzzz 🎓🎓🎓