somurtkankedi Sultanmurat Vera Sm Cerrahi Tıp Merkezi’ne muayeneye giden var mı hanımlar? Rumeli’ye gidiyorum memnun değilim burayı düşünüyorum sizce nasıl? Hangi doktoru tavsiye edersiniz
Nurtrky somurtkankedi verayı hiç duymadım ama rumeliye acilen bırakın derim hiç sevmiyorum hele ki erkek olan kadın doğumcusu çok kötü
3prensesannesii somurtkankedi bende kucukcekmecede oturuyorum Nisa hastanesine gidiyorum vera da ki doktora İlk kontrole gitmiştim hiç beğenmedim ilgisizdi
Ballilokmacik somurtkankedi Vera tıp merkezinin ultrason cihazları çok kötü ve doğum yapmak için yetersiz bı hastane bence. İmkanınız varsa nisa hastanesini oneririm. Ayrıca doğum yapacağınız hastanenin mutlaka yeni doğan yoğun bakımı olmasını tercih etmenizi öneririm. Allah korusun acil bı durumda çocuk hastaneden dışarı çıkmamış olur.
somurtkankedi Nurtrky bende sadece 2 haftasır gidiyorum ama bu kadar ilgisiz biryer görmedim o yüzden araştırma yapıyorum
Nurtrky somurtkankedi keşke sadece ilgisiz olsalar bilgisizler sen sormadan bişey demiyorlar değişik yani
somurtkankedi Ballilokmacik dün mesaj geldi canım renkli ultrasonlar cihazlarımız falan gelmiştir diye. Bende merak ettim nasıl hastane diye. Doğumu orada yapmayacağım Halkalı BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi’nde yapacağım inşallah. Fakat bana uzak sürekli gidip gelemem ve sigortam olmadığı için yüksek ödeme yapıcam bu yüzden başka yerleri araştırıyorum
3prensesannesii somurtkankedi Çok iyi bir hastane tavsiye ederim 3. Gebeliğim oradan vazgeçemiyorum çok.ilgililer ve dogumhane katında sadece kadınlar var
3prensesannesii somurtkankedi bu arada sultan murat ta mi oturuyorsunuz bende tepeustunde oturuyorum 😊😍
somurtkankedi KRU evet orası aklıma gelmedi nasıl doktorunuz ilgili mi kaç para ödüyorsunuz muayene için benim sigortam yok Rumeli’ye 150 ödüyorum medipol kaç acaba
somurtkankedi 3prensesannesii yok sultanmuratta değilim bende cumhuriyet mahallesinde oturuyorum macera parkının hemen oradayım 😊