Aslihanilhan Ya kafama bu durumu çok taktım . 22 haftalık hamileyim. Sırt üstü yatmayın sağa ya da sola yatın . Daha çok sola yatın diyorlar. Fakat ben sola yatınca hiiiç rahat edemiyorum uyuyamıyorum . Sağa yatsam bi sakınca olur mu ?
aysenurbahadir Aslihanilhan ben sağa da yatıyorum sola da yatıyorum nasıl rahat ediyorsam öyle takılıyorum zaten uyuyamıyorum da geceleri doğru düzgün 🤦
mercimeginanne Aslihanilhan valla alışıyosun cnm 😂 ama sola demelerinin nedeni bebek daha iyi beslendiği içinmiş. Bende sağa be sola yatıyorum. Sırt üstü yatma ileriki zamanda yeter. En fazla 10 dk yatın sırt üstü diyorlar. Gece sırt üstü yatarsam eşim hemen dakika tutmaya başlıyor farkeder etmez 🙈 Bebek büyüdüğünde damara baskı oldugu için biz zor nefes alırmışız bebekte de beslenmede mi ne bi sıkıntı olabiliyormuş o yüzden önermiyorlar.
34_21_23 Aslihanilhan bedeninizi dinleyin o size istediği şeyi söylüyor zaten. Kasmayın kendinizi internette YouTube da Kağan Kocatepe bu durumu çok güzel açıklamış izle rahatlayacaksın
Kbras Aslihanilhan Malesef bende genelde sağıma yatıyorum daha cok rahat ediyorum bi sıkıntı yaşamadm şimdiye kadar 33 haftalık olduk diğer turlu hiç uyuyamıyorum e uykusuz kalmakta iyi değil çok yapacak bir sey yok gibi
Kubra-kurt-aksoy Aslihanilhan 24 haftalık hamileyim doktor bana sola veya sağa yat sürekli dedi bebeğin kordon dolanmasina çok müsait dedi 😊 bizim ki biraz hareketli çünkü 🤭
Ohaezgi Aslihanilhan bende sağa yatıyorum sıkıntı olmuyor zaten rahatsız olsan yatamazsın kan dolaşımından dolayı sola yatın diyorlar. Zaten sırt üstü yatamıyorum anca bi sağa bi sola döne döne dalıyorum uykular zaten haram oldu 😂
Gulsah91 Aslihanilhan bebeğe giden kan akışı azalmasın diye sola yatmak gerekiyor dedi doktor ana damara baskı olmasın diye, arada yatılır tabi sağ tarafa. beş on dk yatıp yine yavaşça sola dönüyorum bende
Esraadem Aslihanilhan Aynı sorun bende de var canım ya sola yatıyorum uyuyamıyorum kollarım uyuşuyor 😕 uykuya dalınca rahat edemediğim için düz veya sağa dönüyorum istemsizce
Bebek-geliyor Aslihanilhan YouTube de banu çiftçi gebelikte nasıl yatılır videosunu izlemenizi öneririm 👍🏻
Sedaerhan Aslihanilhan ben de sola yatamıyorum sag da rahat ediyorum .Sabah kalktıgımda da sag kolumun agrısı cok oluyor üzerine yattıgım için