17ekiiimmmm Miraç ismine uygun 2. İsim arıyoruz efe yada ege istemiyoruz başka ne gibi tavsiyeniz olabilir 🥰
Beyziikoo 17ekiiimmmm Miraç Ayaz 🏵🏵 Miraç Yağız Miraç Tunç Miraç Han 🏵🏵 Miraç Kaan 🏵 favorilerim aahha🙈🤣
Beyziikoo 17ekiiimmmm Ya zaten biri kullanılacak emin olun ama han can efe tarzı olunca birmiş gibi okunuyor belki ondan Han istemiştir 🤗🤗
neslitolgaa Oğlumun ismi de Miraç 😊 bende Miraç han koymayı düşünmüştm sonra ikinci ısimden vazgrcip sadece Miraç koyduk😊 Yalın halde kulağa çok hoş geliyor ismiyle zamanla bütünleşiyor zaten.
17ekiiimmmm neslitolgaa Beyziikoo İlk oğlumun adıda 2 isimli. Miraçı tek koyalım diyorum biri çift biri tek olmasın diyo eşim 😄😄😄
Beyziikoo 17ekiiimmmm Yaa hep bu kıyaslamalar fikir karışıklığı nelere sebep oluyor vallahi 🤣🤣🤣 Siz deyin bak Miraç çok heybetli güzel şöyle böyle 🤣 Diğer evladınızın iki ismini de kullanıyor musunuz ya da etrafınız kullanıyor mu 😏
17ekiiimmmm Beyziikoo kendi annem 2 ismiyle çağırıyo bende evdeyken çağırıyorum bakmıyosa gelmiyosa 2 ismiyle sesleniyorum 😄😄
Beyziikoo 17ekiiimmmm Yaaa aynı babam gibisiniz 🤣🤣 Kardeşimin iki ismi var mesela hepimiz yiğit deriz babam sinirlenince ya da işi düşünce yiğit recep der 🤣🤣🤣🤣