Busradrk Selam kızlar. Benim gibi sırtında sağ kürek kemiğinde agrısı olan varmı? Gece uyumak zor sağa dönüyorum agrıyor sola dönüyorum gene agrı oluyor😶 genelde erkek bebeklerde olur diyorlar doğru mu sizce olan var mı
yasemin333 Busradrk 28 olacağız aynıları bende de var kürek kemiğim batıyor belim ağrıyor sürekli dönüyorum sağa sola hiçbir şekilde rahat yatamıyorum😒 bebeğim erkek ama cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum
yasemin333 Busradrk sırt üstü yatmayı seviyorum o zamanda belime yük biniyor,yan yatıyorum kürek kemiklerim batıyor oğluş yanlardan vurmaya başlıyor oturarak mı uyuyayım ayakta mı uyuyayım napayım bilemedim 😁
Busradrk yasemin333 aynı durumda bendeeee🙈🙈🙈😬 geçecek bu günlerde inşallah sağlıkcakla kavuşalım bebişlerimizede🥰🙏🏻 Kilo durumunuz nedir hızlı mı alıyorsunuz yoksa hersey yolunda?🙃
yasemin333 Busradrk amin inşallah🙏🏻Kilo durumum normal 64 ile hamile kalmıştım 4 kilo verdim bulantı kusma geçince almaya başladım 66 yım şuanda boyum da uzun göbeğimi görmeseler hamile demezler 😁 sizin nasıl
Busradrk yasemin333 yaaa çok iyi maşallah diyeyim🙃 ben 52 ile hamile kaldım şuan 62 yim. Ama bende hiç mide bulantısı kusma olmadı başından beri yiyorum yani 🙈