Esrasrgzl Kizlar ben ucuz gebeyim ama sagolsun duyanlar baskalarinada soylemisler bende nazardan cekiniyorum nazardan korunmak icin ne yapmam lazim
babyackgz Esrasrgzl nazar duası okuyun bol bol bana çok çabuk nazar değer her gün okuyorum bir de bi şişe suya 3 kuluvallah bi elham 3 kere ayetel kürsi ve 3 kere de nazar duası okuyup üflüyorum gidip gelip ondan içiyorum 🙏🏻
Happylif3 Esrasrgzl Önce kalbini çürütme. Sonra nazar ayeti var. Ezberlersin kısa zamanda. Aklına geldikçe oku
Duygu4444 Esrasrgzl evde taha suresi okutun, YouTube’dan açın evde okusun. Nazara, hırsıza, üç harfliye, eşler arasına herşeye çok iyi geliyor
Deletedmom27 Esrasrgzl en etkili olan şey psikolojini rahat bırakman🌿akışına bırak herşeyi ve teslimiyet içinde ol,aklına olumsuz şeyleri getirme,herkes duysun ne olucak sanki..sağlıkla kavuşmak nasip olsun❤️
mlkkk Esrasrgzl bol bol nas felak biri iyi bişey dedi hemen nas felak okuyun ve duşta durulanmadan önce bazen sirke dökün vücudunuza ve yüzünüzü sulandırmış sirkeyle silin
Mom103 Esrasrgzl dua okunmali nas felak Ayetel kursi internete hadislerde nazar dualari diye yaz cikicak orda turkceside arapcasida ekran resmini al ve gunluk olarak okuma aliskanligi yap. Nazar olacak seylerdenden korun. Mutlu aile resimlerini surekli wp da paylasmak gibi vs. Cunki insanlarin istemeden de olsa nazari deye biliyor. Hele hele ailesinde sorunlari olan biraz mutsuz olanlarin. Oyle seylere dikkat et .
Esrasrgzl Hafise tanidigina degerya nazar o yuzden diyorum burdaki kimse birbirini tanimadigi icin nazar degmez heralde 🤔