ilkheyecan1 Merhabalar. Silivri’de özel hastanede takipliyim ancak doğum ücreti 6 kusur olunca acaba daha uyguna iyi bir yer bulabilir miyim dedim. Erkek bebek olduğu için doğum ve sünneti birlikte yaptırmak istiyoruz. Bilen varsa bilgi bekliyorum :)
[silindi] ilkheyecan1 doğum 6bin diye hangi hastane dedi sana canım Anadolu hastanesinde kuzenim doğum yaptı 3.500 mü ne vermişti. Hangi hastaneye gidiyorsun
serpilparlar ilkheyecan1 yılbaşından önce 2600 normal sezeryan 3000 di şimdi bilmiyorum ama muayeneye 10 TL zam gelmiş doğumda çok fark olduğunu sanmıyorum
Arslaninannesi Büyükçekmece kolan hastanesi munube Aydoğan benim doktorum canım 4050 sezeryan 3750 normal doğum 250 TL covid testi nst 55 TL mauyne ücreti 140 TL
daimagulumse- Arslaninannesi ben de Münübe hanıma gidiyorum. Ama yeni başladım yorumlar üzerine. Nasıl memnun musunuz siz? Kaçıncı haftadasınız?
ilkheyecan1 [silindi] Anadolu hastanesi bizim de. Yılbaşından 1 ay önce sorduk sünnet dahil 5600 dediler. Yılbaşından sonra 6 bin kusure çıkar ama dediler
[silindi] ilkheyecan1 ben zannetmiyorum 6bin olsun bi sorayım bende döneyim sana hangi doktora gidiyorsun
ilkheyecan1 Pelinc merhaba, Selda Hanım için iletişim bilgisi vermeniz mümkün mü konuşup randevu almak istiyorum. Doğum fiyatları çok uygunmuş. Sünnetle birlikte 2900′e geliyor
ilkheyecan1 serpilparlar merhaba, Selda Hanım için iletişim bilgisi vermeniz mümkün mü konuşup randevu almak istiyorum. Doğum fiyatları çok uygunmuş. Sünnetle birlikte 2900′e geliyor