isilay Hanımlar bizim erken doğum riskimiz zaten vardı pazartesi 35+5de bizi sezeryana alacak doktorumuz bu haftalarda doğum yapanlar var mı? bebeginiz küveze girdimi Allah herkesin yardımcısı olsun çok korkuyorum dualarınızda bizede yer verin🤲🏻
BusrAlpay_34 isilay cnm kız kardeşim 34+5te dogum yaptı bebek 2460gr dogdu çok şükür küvöze girmedi zaten bir dun öncesinden ciger geliştirici iğne yapıyolar içini ferah tut Allah yardımcın olsun 🤲
Tugceery isilay Bazı bebekler de gelişimi ve sağlık durumu iyiyse eğer küvez eskisi kadar tercih edilmiyor burada kilo cok onemli 2500 kilo ve uzerini genelde kuveze almiyorlar. Rabbim yardimciniz olsun sagsalim kavusun insallah♥️
isilay BusrAlpay_34 bana 2 ay önceden ciger geliştirici yapıldı Allah razı olsun inşallah girmez sağlıkla gelir🤲🏻haftası küçük ya ondan çok korkuyorum sağlık sorunu olurmu diye kafayı yiyeceğim düşünmekten bende dayanamıyorum ağrılarım acılarım çok var😔
Tugceery isilay o zaman bence hiç korkmayın Allahin izniyle bebeginizi alip evinize gelirsiniz coktan 2500 u gecmistir
BusrAlpay_34 isilay Allah yardımcın olsun korkma kötüyü çagırma hayırlısıyla evladını kucagına alacaksın 🤲 kilosu da zaten 2700 2800 olmuştur çok prematüre de olmuyo sanırım