defnekokulum_ Evet sevgili anneler 40 hafta üzeri olanlar durumlarınız nedir var mı belirtileriniz bizim yalancı sancıdan baska belirtimiz yok bu haftada gelmezse 4 şubat’a kadar beklicez o zaman doktor karar verecek. Var mı benim gibi olan anneler. 💙💙
haziranin25i defnekokulum_ ocak sonu beklenilen bebeğim hala gelmiyor 😂😂 Şubat a kaldım sanırsam bu gidişle mecbur sezeryana alınacağım sanırsam 🤷🏻♀️
malatya4444 defnekokulum_ bende tam 40+3 haftalikken umudumu kestigim tamamen kestigim günün gecesi aniden giren sanciyla ertesi gün dogurdm prensesimi insallah seninde sancılarn gelmeye başlar bugün
Cigdem_ckmz defnekokulum_ sorma ya dun 1 saat evin içinde at gibi kosturdum resmen ama yok hurma da yiyorum ama gelmiyir
Berna35 Bende varım aranızda Şubat anneleri doğuracak biz Ocak anneleri kaldık böyle inatla gelmiyor 🤦🏻♀️
tontirikkannesii 40+1 doğuramayanlar arasına bende katıldım. Doğum belirtisine dair ufacık bir şey yok 🤦♀️
defnekokulum_ haziranin25i hakkımıza hayırlısı neyse o olsun canım beklemekten baska birsey gelmez elimizden
defnekokulum_ malatya4444 inşallahh canımm son günler olunca insan tedirgin oluyor yolu’nda gitmeyen birsey mi. Var diye