Alps Mom046 bende yiyim inşallah çok bekletmezler bizi 🤣🤣 temizlik felan tamam mı herşey hazır mıyız 🤣🤣
Mom046 Alps Aynen hazırız şükür üşengeçliğimden 🙈 tek alamadığım Depend kaldı o da bu hafta alıcam 😁😁😁 siz
Alps Mom046 benimde iki gün önce bütün evim yalandı yutuldu camlar perdeler duvarlar .. 🤣 temizlik olarak bebek eşyaları vs olarak hazırım. Psikolojik olarak hazır mıyım bilemiyorum karar veremiyorum 🤣
Rotinda17 Mom046 en son 36 da gittim ozmn yoktu. Şu bir iki gündür vajinada bir dolgunluk var Acaba kanaldamı ki. Çarşamba kontrolüm var anlaşılır ozaman 😊
Mom046 Rotinda17 Yüksek ihtimal anlatmanıza göre kanalda bu iyi bişey ben dün gittim maalesef girmemişti😑
Sonsuzguc 40+0 ve pazartesiye kadar dogum baslamassa tekrar kontrol ve nst 🤦♀️ cok yoruluyorum artık biran once dogsun istiyorum iyilesmek istiyorum normal hayatıma devam etmek istiyorum 🤷♀️ ilk dogumum 39+5 te olmustu bunun gelmeye niyeti yok gibi 😄
Rotinda17 Alps hayırlısı 😀 bu 3. Gebelik benimkiler 40. Haftayı beklemiyo ilki 38 de ikinci 39 da gelmişti 🙂
aysedemirucar 37+4 bitti ama bende de tık yok dün nstye grdm çizgi dümdüz hiç sancı yok bebek baş aşağı ama başka hiç bir belirti yok arada çok nadir adet ağrısı gibi ağrı geliyor bu kadarck…