Ninaslan_77 Merhaba kızlar, size sorum olacak. İlk kez ne zaman gördünüz Bebeğinizi ultrasonda? Kaç haftalıktı? Birde ilk haftalarda hiç bişey hissetmemek normalmi? Yani bi tek kokuya karşı hassasım. Canım hiç bişey çekmiyor, midem bulanmıyor? Anlayamıyorum..😯😌
selinyslgz09_ Ninaslan_77 Ben bebeğimi öğrendiğim de 10 haftalik olmuştu, her bünye farkli oluyor bazilari hemen ve yoğun şekilde belirtiler yaşıyor bazilari hiç bisey hissetmiyor benim de cok fazla belirtim yoktu
Beyzan Ninaslan_77 5,haftada bebeğin kesedi 7. Haftada kalp atışı duyulur 12. Haftada gittiğinde karşında elleri ayakları kafası her şeyi belli net bir bebek görürsün ilk haftalarda sadece bir nokta iken bir anda gerçek bir bebek gibi oluşu ama aslında minnacık oluşu beni şok etmişti Allah’ın mucizesi işte. Asermek biraz psikolojik herkesin canı bı sey çekecek diye bir şey yok. Bulantı kusma genelde 5. Hafta gibi başlıyor kiminde daha geç ya da şanslı olanlar hiç yaşamıyor bunu yani herkesin gebeliği kendine has. Sen kaç haftalıksin
rumeysa-96 Ninaslan_77 ilk keseyi 4. Haftada gördüm kalbini 6. Hafta da duydum çok heyecanlı tabi hala öyle doktora gitmek için gün sayıyorum oğlumu görmek için kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor heyecandan. Ama malesef eşimle aynı duyguları paylaşamadık😢 gittiğim özel hastanede ultrasona eş alınmıyordu
Ninaslan_77 selinyslgz09_ Aynen ben 5+1′im daha kesesi göremedim çok üzüldüm iki günde acaba neden yok diye. Şimdi motive oluyorum arkadaşlar 🌹🥰
Ninaslan_77 Beyzan Merhaba 🌹 bende 5 haftalık. ALLAH herkese sağ salim kucağına almayı nasib etsin. Olmayanlarıds sevindirsin Rabbim. Bende ultrasonda görünmedi. Belkide küçük olduğu için. Hayırlısı inşAllah🥰
Beyzan rumeysa-96 ya buna çok üzülüyorum ben de zaten eşler o moda geç giriyor bir de adam çocuğu sadece ultrason fotosundan görüyor bir de video çektim bir kere. Sırf eşim görsün diye eşi ultasona alan hastane bulcam valla. Hele detayliya gelse ne iyi olur her şeyini o da görür ama ne diyelim kısmet
Ninaslan_77 rumeysa-96 yaaa üzüldüm canım. Ben Azerbaycanda yaşıyorum burda sırf eşlere izin var pandemi olduğu için. Başka kimseye izin verilmiyor. Hayırlısı kendini üzme biliyorum zor ve üzücü ama onu beklemek dünyanın en tatlı bekleyişi..🥰 Rabbim sağ salim kavuştursun..
irorkay rumeysa-96 ya canım ben bu yüzden değiştirdim sırf hastaneyi doktoru. Bilmiyorum benim için bu çok özel bir an. Ama tabi doktor çok içe sindiyse de sırf bu yüzden değiştirmek saçma tabi kafada deli sorular:)
rumeysa-96 Ninaslan_77 midenin bulanmaması da ayrı güzel bununla mutlu olman lazım inan çok kötü afedersin öğürmekten gözlerimden yaşlar geliyor nefes alamıyordum 12. Haftamda kesildi zaten ondan sonra bir iştah artıyor anlatamam😂
Ninaslan_77 rumeysa-96Allah yardımcın olsun canım Aynen herkes farklı geçiriyor. Ultrasondada herkeste ayrı zamanlarda belli olduğu gibi. Kimi 4haftalıkta kimi 6, sağ salim kucağımıza alalım inşAllah 🥰🌹