bircivcivannesi selam minnoş anneler ve anne adayları, 14 haftalık hamileyim henüz cinsiyet öğrenmedim, ama kız hissediyorum, acaba hissettiğiniz cinsiyet çıktı mı hiç sormak istedim 🤭
198697 bircivcivannesi ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kız hissediyordum. Ve yanılmadım canım cinsiyetimiz kız😊
gulbahar0505 bircivcivannesi ilk oğrendigim gunden beri oglum olucak diyordum icime oyle dogmustu simdi son 75 gunumuz kaldi :)
SerifeG94 bircivcivannesi ben yanıldım 🙂 ilk öğrendiğimden beri hep kız hissetmiştim ama rüyamda erkek görmüştüm sonuç oğlumuz olacak ☺️
Eylul58 Rüyalarım da hep kız görüyordum, kiz olacağına o kadar inanmışım ki erkek dediğinde doktor inanmadım ilk 😅
Sermec27 bircivcivannesi benim için gebelikte de hislerim ve rüyalarım cıktı ilk oğlumda hep erkek hissediyordum ve rüyada görüyordum ikinci oğlumda da erkek hissetmiştim ve rüyasını görmüştüm hislerim cıkar genelde başkası için de hissettiğim hisler cıkıyor genelde 🥰
Guzel_anne bircivcivannesi ilk yavrum kızdı cennet kuşu oldu … Allah biliyor ya önce hayırlı ve sağlıklı evlat her annenin gönlünde yatan bi isteği vardır hep kız geçiyordu gönlümden😔 kızımın doğum gününde hamile olduğumu öğrendim ve rüya gördüm bi amca geldi kızım hamilesin kızın olucak dedi hep hissettim rüyada yanıltmaz dedim 16 haftada kız olduğunu öğrendim şimdi 28 haftalık hamileyim sağlıkla alalım yavrularımızı 🤲🏻🙏
Sermec27 Guzel_anne benim de ilk oğlum cennet kusu oldu hep rüyamda erkek gördüm erkek bebek dogurdugumu gördüm oğlum melek olduktan sonra rabbim de gönlüme göre verdi rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲
Ftmasanli bircivcivannesi 8haftalık hamileydim rüyamda erkek olduğunu gördüm isminde koymuşum tamda öyle çıktı ultrasonda Allah kısmet ederse bi oğlumuz olcak adını da o rüyada gördüm Mücahidhan katcaz 🥰
aylinsss bircivcivannesi çevremde ben ve eşim dahil herkes yanıldı erkek hissediyorlardı kızım olacak bir iki haftaya Allahın izniyle 🥰🙏🏻
Ates21 bircivcivannesi bende erkek hissediyorum daha cinsiyet belli değil 2 hafta sonra ögrenecem inşallah 🙂
Merveee6 bircivcivannesi bana da kız dedi 11+6 haftalıktı tekrar gitmedim ama rüyalarımda hep erkek görüyorum bakalım değişecek mi ikisi de sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻
Aysentass bircivcivannesi yoğun olarak erkek hissediyordum çevremdeki herkes de erkek diyordu ama çok fazla kız istiyorudym Allah kalbime göre verdi