sserap Ftm34 ben yılbaşından önce Güngören hastanesinde yaptırdım 350 TL. 15 dk falan bakıyor, CD ve fotoğraf da veriyor.
Zeynebbilgin Hanımlar bu söylediğiniz fiyatlar muayene ücreti dahil mi ??? Yoksa muayene ücretinden hariç mi
Ftm34 Zeynebbilgin onu bende bilmiyorum ama mantıken içinde olması lazım zaten ultrasona gireceğiz direk muayene alıp, başka bir muayene olayı yok ki
Zeynebbilgin Ftm34 ben sordum bir hastahaneye 250 detaylı ultrason 200 de muayene dedi ayrı fiyat söyledi ya
sserap Ftm34 evet azdı bence de ama böbreklerinden omiriliğine kadar anlattı tabii ki daha uzun anlatmasını isterdim bence fiyata göre ilgi belirliyolar, hastaneler ticarethane gibi zaten. Ayrıca eşimi de içeri almamışlardı.
Gamzeakd Valla bende bugün randevu aldım kendi hastanemden 13 marta . 620 tl .. diğer hastaneleri de sordum 600 den aşağı yoktu
esraizmirli Cnsasln ümraniye santralde Erbil Çakar var oraya yaptırdım çokda memnun kaldım iyikide o kadar para vermemişim başka yerlere
civciv1520 Ben perinatolog’a gidicem 600 dedi nakit olursa 500 dedi. 500 TL vercem 8 şubatta nasipse randevumuz var