mavikelebek_ meral9494 bende gördüm cnm ve hamile çıkmıştım hatta eşime direk ben hamileyim rüyamda gördüm dedim inanmadı Bnde doktora gttim çıktım aradım hayırlı olsun 2. Kez baba oluyorsun dedim zor inandı akıldan oldu sonra :))))
Annisno meral9494 evet been. O gün sabah namazına kalkmıştım duamı da edip bir güzel uyudum ve rüyamda erkek bebişim oluyodu. Sabah eşime söyledim o da test yap diye canıma düştü 😂 halbuki adet günüme daha 1 buçuk hafta vardı. Test yaptım hafif silik ama anlaşılacak kadsr belirgin bi çizgi çıktı ben şok😱 sonrasında acile gittik kan verdik betahcg 656 mı ne çıktı öyle yani çok şükür Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah🤲🏻
meral9494 Annisno aa ne kadar güzel keşke bende diyebilsem. Bizlere de nasip etsin rabbim dua edin bize de 🤗 bebeginizi de sağ salim kucağınıza alın inşallah 🥰🤲
Annisno meral9494 amin canım Allah razı olsun 😊 rabbim sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻
deletedmom162 Ben de rüyamda test yapıyordum 2 çizgi gördüm genital bölgemde bi zonklamayla uyandım. Hemen test yaptım negatif 😒 6 gün var dı erken mı davrandım yoksa bilinç altımı bilemedim. Dün tekrar yaptım negatif. 4 gün kaldı günümü beklemek en iyisi galiba
meral9494 deletedmom162 inşallah beklediğimiz haberleri alırız. 🤲 adetiniz geçince yapın bir de bence de
Meless meral9494 evet ben 4 gün önce rüyamda incir yediğimi gördüm incir neslin çoğalması anlamına gelirmiş ve dün gebe olduğumu öğrendim:) rabbim sizede nasip etsin inşallah
meral9494 Meless amirinin inşallah 🥰 sizin bebeğiniz içinde hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
deletedmom162 meral9494 Inşallah hayırlı güzel haberler alırız. 🙏 Rabbim kucagimizi boş bırakmasın. 🧿🤍
Oglm_0212 meral9494 bebek düşünürken ilk kez görmüştüm bembeyaz tenli siyah saçlı bi erkek bebek dogurup emzirmeye çalışıyordum. 4 ay sonra hamile kaldım oğluma 39. Haftamdayım hamileykendd bir kaç kes girdi rüyama siyah saçlı bir bebekti bakalım öylemi gelecek😊😊
Ayss1234 meral9494 bende kendimi hamile görmüştüm hemde 3 4 kere ama o ay adet oldum sonraki ay gebeydim:) insAllah sizde guzel haberler alirsiniz 🤗