Elifdikel gel_artik_bebegim yumurtlamamdan 11 gün sonra öğrendim iki gebeliğimi de ikiside 30 lu değerlerdi aynı gün kanda yumurtlamadan 1 hafta sonra bana çok erken geliyor kişiden kişiye fark edebilir tabi
Esss58 gel_artik_bebegim canım seninle konuşmuştuk bende 5 6 gün kalasi yapmıştım testi negatif çıktı bugün yine yaptım çift çizgi çıktı ümitsizliğe kapılma adet gününü bekle.
gel_artik_bebegim Esss58 bugün ama senin belirtilerin vardır belki canım benim hiç belierum yok hem ben normal test değil erken gebelik yaptım senin 5 gün önce yaptığın erken gebelik testi miydi
Esss58 gel_artik_bebegim minnak kurabiyeler sayfasından ovulasyon almıştım yanın da gelen gebelik testini yapmıştım o testler bayağı hassat ama negatif çıkmıştı.
Esss58 gel_artik_bebegim belirtilerim yeni başladı canım dün başladı adetim dün gecikti zaten halsizlik özellikle bel ağrım ve kasiklarimda batma ve hassaslik var bir de afedersin kabız olmuşum bir de kokuyu fazla alıyorum bu kadar aman aman bir belirti yok inan adet olsaydım bu kadar belirtim vardı nasıl hamile değilim diye düşünmezdim.
gel_artik_bebegim Esss58 ama onlar normal gebelik testi canım ben de almıştım onlardan daha önce onda 6 gün önce çıkmaması normal
gel_artik_bebegim Esss58 evet çıkmış hamilesin canim hani ovulasyon testiyle belli oluyor diyolar ya onunla yaptım bugün çok silik bir çizgi var yani kırmızi çizgi olması gerekirdi kesin hamile değilim yarın kan testi yaptırıcaktim vazgeçtim
Esss58 gel_artik_bebegim burda birisi silik ovülasyon testiyle hamile olduğunu öğrendi canım ümitsizliğe kapılma.