MerveSarikeili Umarım bunun için iyi bir şeyler söyleyecek arkadaşlar vardır , bende kısalık vardı ama bir problem olmadı diyen anne adaylarına ihtiyacım var kızlar 😥 3,5 cm dedi doktor ve iğne verdi bir aylık , bilgisi olan var mı ? Bana destek olabilecek olan 😪
Dlrcem MerveSarikeili haftan kaç canım. Benim bildiğim 3,5 ve üstü normal. Banada önce kısalık var dediler sonra ölçümü tekrar yapıp 3,5 ölçtüler Haftan ne ve daha önemlisi ölçüm karından mı vajinal mı yapıldı
Duygu123 MerveSarikeili bu ne demek ki bu ben ilk defa duydum üzülme ya sende umarım kotu bişey olmaz
[silindi] MerveSarikeili 3.5 cm kısa değil ki gayet normal çok güzel bi uzunluk. İlaçları kullanın bir şey olmaz hele 3.5 cmle.. ben 2 cm’lerle 36.haftaya geldim. Seninki çok iyi bence yorma kendini bol su iç
MerveSarikeili Dlrcem 24. Haftamdayım canım , bir aydır zaten iğne kullanıyorum 😪 ne yapmam gerekiyor bilmiyorum hiç
MerveSarikeili Duygu123 bende başıma gelince ilk defa öğrendim canım , Allah sağlıcakla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin
MerveSarikeili [silindi] kasık ağrım oluyordu ve enfeksiyonum vardı cnm , sen hep dinlendin mi , millet dışarı Bile çıkma diyor 🤔
Dlrcem MerveSarikeili çok ilginç ya ben 19. Haftamdayım 3,5 ölçüldü korkulck bişe yok önemli olan 2,5 a düşmemesi denildi. Bende de enfeksiyon var şikayetlerimi söyleyince şüphelenip bakıldı ama. Önümüzdeki çarşamba tekrar ölçüm var. Zaten 24. Haftada 3,5 sa bence sıkıntı olmaz canını sıkma
MinaBuga Bende vardi kisalik 34 haftaliken erken dogum yaptim ama sükür kizim cok saglikli. Insallah bi sorun olmaz canim dikkat et cok yürüme.
Maliefem MerveSarikeili canım benim ki cihazda bile ölçülemeyecek kadar kısaydı 30 hafralıkken farkettiler sancılarım vardı iğnelerimi vuruldum haplarımı içtim 37. Haftamda Doğum yaptım hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür şu an yanımda uyuyo melek yüzlüm 1 hafta oldu korkma bol bol dua et🙏🙏
freuze MerveSarikeili 3 cm ve üzeri normal olarak söylüyor doktorlar. Moralinizi bozmayın. Mümkünse yatın dinlenin. Yatak istirahatinin büyük faydası var. 2,5 cm ve altı tehlikeli. Benim 21.haftada 2 cm e düşmüştü acil serklaj yapıldı.
freuze Maliefem Normalde 12-16.haftalarda yapılıyor koruyucu serklaj. Ama ben 21.haftada kanamayla doktora gittim. Rahim ağzı uzunluğum 2cm e düşmüştü. Aynı gün acil serklaj yapıldı. Ancak kanamam durmadı ve suyum geldi bir hafta sonra bebeğimi kaybettim 2 ay önce maalesef.
[silindi] Meralecrin çok uzun zaman geçmiş ama sonrasında uzadı mı rahim ağzınız ilaçsız bir şekilde mi geçirdiniz nasıldı ı dönem?