Nurcaa Kızlar insan bir gün de çatlar mı ya düne göre çatlaklarım o kadar fazla ki dün fark ettim ilk moralim çok bozuluyor 😭😭😭
tubiii0106 mervg1 smdi bi baktm da vegafrondaki demir miktari ile regenesisdeki ayni b12 vitamini var regenesisde aynisi die bliyorm bn?
mervg1 tubiii0106 benim demirim kanda çok düşük çıktı ayrıca çarpıntım oluyordu regenesisteki oranı yetmedi bence o yüzden gynoferon takviye kullanıyorum ayrıca
Nurcaa BirsenAy her gün Hindistan cevizi yağını vücuduma boca ediyordum doktorum pahalı kremler kullanmaya gerek yok demişti genetik bir şey olduğunu dile getirdi ama düne göre daha çok arttı bugün ya 😭😭
BirsenAy Nurcaa 😯ama bukadr üzülme bence sen içinde dünyanın en kıymetli varlığını taşıyorsun. Bir kadın her haliyle güzeldir takılma lütfen bunlara tadını çıkar her bir detayın 🌸
BirsenAy mervg1 benim daha o testler olmadı ondan bilmiyorum ne eksik cuma belli olucak bakalım inş hersey yolunda gider 🙏
[silindi] BirsenAy canım ben bu ilaca 12 haftada başladım 20 haftaya kadar kilo verdim bulantı kusma dan dolayı 20den sonra almaya başladım ilaçla alakası varmı bilmiyorum ama iştahım açıldı artık yiyorum yani
BirsenAy [silindi] anladım canım bende inşallah almam fazla 😊 iştahım şuanda çok açık ama ne olur bilmiyorum ileri haftalarda hamur işi yemiyorum
tubiii0106 Slmylmz bnde baktm da icindeki miktar ayni bana doktorum pregnom yazmsti ve kan hapi magmezyum yazdi madem ayni miktarda demir var tekrar kullanmayayim pregnom btmce regenesis aldm da ben.. tesekkurler cevabiniz icin
BirsenAy Hatice11 ya pandemi den dolayı bi yere gidemiyoruz ki anca eve sipariş verebiliyorum dışarıdan. Evde kendim pisrimedim hiç kokusundan tiksindiğim için 🙄
Hatice11 BirsenAy Bende bi tek annemlere gidince yiyebiliyorum.Eşim sevmiyor çünkü kokusuna bile gelemiyor o yüzden evde de pisiremiyorum mecbur idade edicez takviyeyle ☺