Sineemiis Derenils kalp atışını duyana kadar bu şekilde bakıyorlar olaya hiç germe kendini 2 günde kan da verme bekle 1 hafta ondan sonra ver :) zaten 2000 I bulur o zamana
Nurtrky Aysen3434 hadi gözün aydın kese ve kalp atışında sıra 10 gün sonra git inşallah ikisinde duyarsın canım🌸🙏
Lylts Aysen3434 gönlünüzü ferah tutun değeriniz çok güzel artmış kese 1000 olmadan görülmüyor zaten zamanla nasipse o da ben keseyi gördüm bebeği göremedim beklemedeyim onun içinde bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda 🙏
Aysen3434 Lylts şimdi benim 68’di, 220 oldu 2 gün sonra 400 lere çıkacak. Onun sonrasında 800 lere çıkacak değil mi? Hep artmış olanın 2 katı şeklinde gider? ayrıca keseyi gördüm bebeği görmedim dediniZ yani kalp atışlarını mı görmediniZ anlamında söylediniZ?
Sefaaaseyma35 Merhabalar benim değerlerim çok yavaş artıyı yani 2 günde 2 katına çıkması gereken değer 5 günde sadece 150 yükselmiş şuan 600 şerde değerim benek var vajinal muayenede gördük ama doktor sağlıksız dedi başına gelen var mı acaba 🥺
Lylts Ceylooo hemen araya girip size de örnek olayım şuan gebeyim bende öğrendiğimde değerim çok düşüktü doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi takip edeceğiz dedi beta ile dedi ve 2 gün aralıklarla kan verdim ve beta istenilen seviyeye gelince ultrasondan baktı ve kese görüldü kendinize stres yaratmayın varsa zaten vardır yoksa da Takdiri ilahidir herşey bir kan parçası aslında etleniyor ne güzel bir kudret Mevla’nın ki tevekkül etmek en güzeli bol bol dua 🤲🏻
Ceylooo Lylts su pazartesi gelsede test yaptırsam aynı şeyi söyledi beta coook düşük hatta gebe değilsin derdim dedi ama rahim duvarı kalın dedi 🥺 inşallah bakalım abiside bana sürpriz yapmış ti
Lylts Ceylooo varsa da yoksa da inanın herşey Allahtan belki de şuan var bilemeyiz içinizi ferah tutun elimizden gelen dua edip beklemek süreci kendinize geçmez kılmayın bol bol dua edin kafanızı dağıtın etkileniyor insan doğrudur ama bebek varsa o da etkileniyor onuda düşünmek lazım herşey olacağına varıyor dua edip beklemek bize düşen 🤲🏻🤲🏻
Lylts Aysen3434 hep iki katı değil bazen ondan da fazla artış olabilir yeterki en az 2 kat artsın. Evet kalp atışı ve bebek henüz yoktu içinde keseyi tek gördük yani hala bekliyorum çarşamba nasipse kontrolümüz var.