Kızlar akşam saat 8 gibi belime adet sancısı gibi bir sancı girdi gece 12 de daha kızım 37+0 haftalık olacaktı. Eşimle geldik hastaneye nst ye bağladı ebe geldi sancılarımı kontrol etti sancım çıktı. Sonra alttan muayene etti 2 cm açılmam vardı zaten ben ilk gebeliğimi de sezaryen olmuştum ikinciyi de sezaryen ile istedim sonra doktorumu aradık geldi sağolsun ben doktorumu ameliyathane de görünce çok mutlu oldum sizi gördüm çok mutlu oldum dedim oda karnımda prensesimi sevdi hiç korkma ağlama dedi çünkü gözlerimden korkudan yaş gelmişti anestezi doktorum şimdi uyuyacaksın besmele çekelim beraber dedi o an çektik ve uyumuşum gözlerimi açtım ameliyathaneden çıkıyordum. Odaya getirdiler anestezinin etkisiyle biraz sayıklamışım etrafındakilere küsmüşüm eşime küsmüşüm 😄 saat 3.30 gibi tamamen ayıldım kendime geldim şuan odadayım prensesim yanımda çok şükür henüz o ilk kalkışı yürüyüşü yapmadım ama inanın korkulacak hiçbir şey yok göz açıp kapayıncaya kadar yavrumuz doğmuş oluyor 🤩 kendime geldikten bir saat sonra yazdım çünkü serum vardı kolumda yazamadım☺️ bilerek hemen yazdım ki genel anestezi ile sezaryen olacak arkadaşlarım hiç korkmayın bizzat benden duyun görün doğumdan çıkalı kaç saat oldu ve sizlerle bu mutluluğumu paylaşıyorum görün diye yazdım 🥰 benim bu ikinci genel anestezi ile doğumum oldu inanın acı eşiğim çok yüksek çok korkak birisiyimdir çok şükür atlattım yavrum doğalı 5 saat oldu bakın burdan sizlere yazıyorum korkulacak hiçbir şey yok dua ederek girin ameliyat ekibi ve doktorunuz çok güzel destek moral veriyor Allah bin kere razı olsun onlardan 🙏 burda tüm anne olmak isteyen ve yavurusunu kucağına almak için gün sayan arkadaşlarım için dua ettim ediyorum Allaha emanet olun kimsenin canınızı sıkıp moralinizi bozmasına izin vermeyin diye nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum ☺️inşallah hepinizin doğumu benimki gibi pozitif ve kolay geçer ki geçecekte emin oldun ☺️