sennur26 Aysuutanc12 Ay benim de esnek doğumda nolucak merak ediyorum 😂 Annemin de esnekmiş genetik galiba 🤷🏻♀️ Ama doğumda kaynar gider bence anlaşılmaz
SutlacimiYedimmiBen Aysuutanc12 gorumcemin gelininde duymuştum tam yirtilmamis esnek ve geride olduğu için hamile kalıp normal doğurunca zarda tam yırtılma olmuş.
Sedamurat Aysuutanc12 benim esnekdi evlendiğim zaman sadece zedelenme olmuş ve ufak bi kanamam olmuştu sonra hamile kalıp bebeğim öldüğünde kürtaj olurken yırttılar hiçte acımadı korkulacak bişey yok
Aysuutanc12 sennur26 bizim tarafımız da yok şaşkınlar içerisinde korkuyorum da bilmiyorum Allah yardımcımız olsun🙏
Aysuutanc12 sennur26 peki kusura bakma senide rahatsız ediyorum sorup normal doğum olacak illa değil mi bu durumdan dolayı artı bilmem gereken birşey var mı sizin 7 haftama gireceğim çünkü henüz yeniyim☺️
Helly_3212 Almilaaa Miralinda bende Niçin anlamadığınızı anlamadım. Kızlık zarı bozulmadığı sürece hamile kalınıp. Doğum yapılabiliniyor. Çünkü ben de esnek zara sahibim. Eğer normal doğum yaparsam kızlık zarı artık olmayacak. Ama sezeryan olursam halen kızlık zarım olmuş olucak.
spaceship Sakin olun hanımlar 😂 duymamış, bilmiyor olabilirsiniz. Kızlık zarı çeşitleri oluyor, bazılarınınki esnek oluyor ve doğum esnasında yırtılıyor. Arkadaşlar da bu durumu sormuşlar.
enise2017 Helly_3212 bunu size kim söyledi esnek olan kızlık zarı zaten yapısal olarak ortası açık varlığı ile yokluğu olmayan bi olgu doğumda nasıl patlatacaklar güzelim merak ettim gerçekten ya ilk kez duyuyorum 39 yaşındayım daha neler duyacağım Dr da var hemşirede ailemde şok üzerine şok puan 😂
Xnoen99 Helly_3212 iyi de siz ilişkiye girdikten sonra kızlık zarı zaten yok olmuyor mu ben öyle biliyordum esnek olduğunu nasıl anladınız
enise2017 Aysuutanc12 patlayan ?? O ne ya bomba falanmı siz yanlış anlamışsınız olayı .. kızlık zarı yapısı gereği küçücük bir tıkaç kiminde daha kalın yapısı sonucu hafif ağrı kanama olur kiminde ortası hafif açık olduğu için ki bu sizin durum hiç hissedilmez bile varlığı ilk ilşkiden sonra esamesi kalmaz 😂kiminde varlığı ile yokluğu olmayan ne ağrı ne başka bişi hissedilmeyen bi olgu.. bir iki çeşidi daha var yapısal olarak ama ülkemizde görülüşlüğü yok öyle ilk gece patladı kan fışkırdı yok patlamadı doğumda patlayacak gibi lütfen 2021 Türkiye’sine yakışmayacak söylemler hanımlar araştırınız öğreniniz bu bilgileri kadın doğumcu dan sorarak öğrendim,.
SutlacimiYedimmiBen enise2017 normal doğum ise bebk çıkarken yırtıyor zarı yada açıklık muayenesinde yirtiliyor.