Ewttt … balll oğluma bugün 12:54 de tam kavuştum kızlar… buda benim hikayem hiç kötü bir hamilelik geçirmedim çok şükür… ne miğdem bulandı ne bişi karnımda ağırlık olmasa hissetmeyeceğim o derece … arada kasık ağrısı ve v.b oluyordu tabi o kadrcık burda sürekli hikayeleri okuyordum normal ile sezeryan arasında çok kaldım 2 ay oturamıyosun …vajinan genişliyor … sonra tuvaletini tutamıyorsun vesayre çok şey okudum norml doğumla ilgili … çevremede çok sordum … normalde kararlydm ama vazgeçtim sezeryn istiyorum yapamayacağm dedim … o ameliyat piskolojisi insanı bitiriyor yarım uyuştum girene kadr sürekli ağladm birşey olursa ölürsem bilmm ne … girince biraz rahtladm kızlar iğnem dahil hiç birşey hissetmedim o kadr raht oldum ki hatta tepedeki ışık aynasından kendi ameliyatımı seyrettim yansımadan hiç canm yanmadı hatta çok teşkkr ettim doktorlara inince 2 saat sonra faln biraz acımaya başladı ağrı kesici yaptılar geçti … akşamda 9 gbi yürüttüler şu anda gezebiliyorum ağrmda yok …oğluşum yanmda yatıyor ve çokkk tatlı … sezeryandan korkanlar için diyorum kesinlikle korkmayn ben hiç hissetmedim acımadı rahatm … o kadr boşuna ağlamışım … rabbim herkeze hayırlı doğumlar versin kızlar … sağ salim kurtarsın hepinizi … ❤