Prensesveprensim çok merak ediyorum sadaka veriyomusun ? orucunu bu yaşa kadar eksiksiz kaza da dahil tuttun mu ? 5 vakit namaZini hiç bir gün bile bırakmadan kıldın mi ? Hiç bir erkekle el tokalaşmak gibi birsey yaptın mı ? Saçının bir santimi bile sence yanlislikla gozukmemismidir yada kapalimisin açık mı ? Her gün evine sağ ayakla giriyormusun girerken üç kere selamın aleyküm diyomusun her gün Allah’ın adını aniyomusun ? Birşeyleri kendin için değil Allah rızası için yapıyormusun ? Kur’an’ı kaç kere hatim ettin ? Kandillerde orucunu eksiksiz tuttun mu ? Hacca gittin mi yada gitmeye para bulabildin mi ? Türbeleri kaç kez ziyaret ettin her bayram kurban kesebiliyomusun ? Ve ya sen her gün bir iyilik yapıyormusun yoldan geçen yoksula sadaka veriyomusun ? Suyunu üç yudumda iciyomusun yada kıbleye dönüyormusn ? Saçların uzun mu yoksa kısa mi ? Yani sen dört dörtlük bütün şartları sünnetleri yerine getiriyomusun ?
Şimdi sen benim bunca insanın ahiretini sorguluyosun öyle mi ? Ne diye her gün bin tane saçma sapan hadis çıkaran kendince uyarlayan 5 gün sonraya bile hadis uydurabilen hocaların bile sünnet değildir dediği kimsenin bu zamana kadar öğrenmedigi şeyi inkar ettik diye ahirete bile laf ediyosun.. biz İslami dini iyi biliyoruz çok şükür elhamdülillah darısı sizin başınıza inşallah eminim sizin ahiretiniz bizimkinden iyi olur tövbe haşa Allah’ın işine karışılmaz ama karismayida sizden öğrendik bunca insanı kışkırtmak günaha sokmakla sıkıntısız geçiyor çünkü ahiret.. Bravo