Vildan_B Meram yaa karar veremiyorum içime sinen bi isim olmadı şuana kadar bi kaç tane var ama emin değilim. Siz karar verebildiniz mi ?
Meram Vildan_B Bende tam karar veremedim aklımda iki isim Mina ya da İsra bakalım daha zaman var. sizde karar verirsiniz inşallah😊
Vildan_B Kbrosmn_1 Yaa sizde aynısınız hemen hemen 🥰 ilk bebek mi o yüzden mi korkuyorsunuz normal doğumdan? 😊
spaceship Son 18 desem 🥴🤤😁 ve son 99 günü dün gibi hatırlıyorum ikili sayılara düştü diye heyecanlanmıştım…
Vildan_B spaceship sizin ki artık eli kulağında resmen 🥰😍 heycan doruktadır şimdi, sağlıkla bereketle gelsin kuzucuk. ☺️Sizde su gibi akıp giden bir doğum gerçekleştirirsiniz inşAllah 🤲🥰❤️
Vildan_B Meram güzel isimler hayırlısı olur İnşAllah 🥰 benim de ilk aklıma Hifa ve Hüma gelmişti, sonrasında baktığım hiç bi isme ısınamadım ama onlardan da emin değilim çok kararsızım ya ☺️ Rabbim hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin hepimize 🤲❤️
spaceship Vildan_B aminn inşallah hepimiz tüm bekleyenler sağlıkla kucaklarımıza alalım 💕 evet her an geldi gelecek diye bekleyişteyiz çok heyecanlı 😬😇
Yesimknc Vildan_B Vildan_B bizde bugün girdik 3.trimester’a çok şükür 91 günümüz var🙏🏻 Bitmesini istemiyorum hiç hamileliğimin ama bir yandan da gelsin istiyorum inanın çok farklı duygularmış yaşayınca anlıyo insan🥰 Allahım hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin , olmayanlara da sağlıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Meram Yesimknc Öylemi☺️ Kulağa çok hoş geliyor anlamıda güzel bakalım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🥰
Sndselc Vildan_B amin cnm çok teşekkür ediyorum Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah 😍