ssuleeyuce Asyagok silikon bi ise yaramiyo gumus kapak daha iyi. Birde 6 ay once kuzenim dogum yapti o "ben sogani ikiye bolup gogsume surdum uclarina iyice masaj yapar gibi hic ucu catlamadi aci cekmedim dedi ben onu denucem birde
canserko Asyagok merhaba 10 gün önce dogum yaptım, sütüm var bebegim emiyor cok şükür yara veya hassasiyet sorunum olmadı gümüş kapak kullanıyorum. Erken dogum oldugundan dogum öncesi önlem amaçlı kullanmaya da başlayamamıştım halbuki
Burcuckmk Asyagok gümüş kapak canim karbonatlı suyla temizle göğsünü zeytinyağ sürüp gümüş kapak tak pamuk gibi oluyor brn biraz geç kaldim yapmakta ama yapinca 2 3 gun icinde toparladi
Zggggg Bence ikisi de gerekli ilk zamanlar çok hassas olduğu için kıyafet değsin istemiyorsun. Ve süt hep aktığı için aventte birikiyor kıyafetlerin falan kirlenmiyor. Gümüş Göğüs kapağı da iyi ben ikisini de aktif olarak kullandım
egemommm ssuleeyuce bende avent kapağı düşünüyodum fazla akan sütü ordan alırım diye sizce iyi olmazmı kararsız kaldım şimdi, hiç gümüş kapak almayı düşünmedim kafam karıştı 😀