Gizemburak35 Kizlar babynast almayi dusunenler yada gerek yok diyenler var mı ? Fikirlerinizi merak ediyorum.😊
Gull_94 Gizemburak35 bende baktım sonra sepet besıgım tekerleklı her odaya goturyoem sye gerrk gormedm gdılen yerde rahat olur dıyenler vardı ama yanımda tasıyacgö kadr kucuk bıseyde degıl zaten ben yıne almıcam
Mavi87 Gizemburak35 çok tatlış aslında ama ben almıcam gibi, reflü yatağı sanki daha mantıklı geliyor. Ama heran değişebilir fikrim 🥰 oturma odasında falan yanımda koltukta rahat olur gibi.. bakalım biraz daha araştırırım
elifravza Gull_94 hazır olanlar cok minik ,bana annem dikmişti babynest ve hazırlardan biraz daha büyüktü park beşiğin içine tam oluyordu,6-7 ay kadar beşikte onun içinde yatırdım, üzerini falan örterken çok rahat oluyordu
Gizemburak35 Mavi87 bende reflu yatağı var ama cok kararsizim babynast icin 😇😇 salonda falan hayal ediyorum minnoslugu hosuma gidiyor😊
Danlacan Mavi87 babynast tarzı reflü yatağı var e bebek te görmüştüm bende onu düşünüyorum 2 si bir arada 😅
Melikeakkc Mavi87 kafası içine gömülüyor babynestte her yeri yamuluyor bebeğin yani ilk aylar kullanılmaz babynest ben beşiğin içine koymuştum olması reflü yatağını koydum
Gulsurmeli Gizemburak35 Almayacağım ben gereksiz görüyorum açıkcası buradakilerde ilk 3 ay kullanıyoruz falan yazmışlardı emin oldum almayacağım bende
[silindi] Gizemburak35 ben kullanışlı olur diye düşünüyorum bebeği oturma odasında nereye koycam diye düşünüp almıştım 😂
twoboys05 [silindi] ya acaba onun yanları açılıyor mu bende almak istiyorum hani böyle yatağın içine veya Bebek için minder gibi kullanılabilir mi ileride
ssnnmmm Smctn çok hantal bence çokta bi amacı yok reflü yatağı en azından kusup boğulmasını engelliyor ve yan yatırınca sırt desteği var ama genede tercih meselesi yanlış anlaşılmasın ama yeni gelin eşyalarını andırıyor bana 😂
Kenzimahfi Gizemburak35 ilk çocukta herşey çok tatlı çok güzel sanki çok gerekliymiş gibi geliyor. Bide bunları set şeklinde satıyorlar renk renk şekil şekil almazsan icnde kalıyor. Kalmasın bacım çok gereksiz küçük birşeyde değil zaten görmemek icin nereye koyduğumu tahmin bile edemezsiniz
Gizemburak35 Kenzimahfi yaa cok haklisiniz sanki hersey gerekli gibi geliyor suan bana. Bende salonda neyde yatirabilirim diye dusunuyorum o yuzden sanki cok grrekliymis gibi geliyor. Bu sekilde cevremde soyleyenlerde var gereksiz bulanlar
Zombicikk Gizemburak35 ben de kararsızdım ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim aldım 😁 bimden. En kötü beşiğin içine yatak yaparım diye düşündüm yada salondayken falan onda yatırırım diye
Gull_94 elifravza ben almadım ılkınde yıne almayındusunmedım acıkcası sepet besık her odaya goturulıyo yatak ıcınede ekstra koymak bana gore gereksz zaten
SERNUR Gizemburak35 bende sordum bu soruyu sonra bimden aldım arkadaşlar tavsiye ettiler. en azından Almıs oldum Bi tane de televizyon odası için de küçük sepet beşik alcam dedi eşim bende ne gerek var zaten beşik var babynest var dedim o da alcam dedi bende . Yoksa digerleri çok pahalıydı setler🙈
elifravza Gull_94 tercih meselesi tabi ki,benim annemin elinden gelmeseydi,o dikmeseydi bende tercih etmezdim babynesti