raabiia TugbAsaFatih tamam canım karar verdim bi görüsmek istiyorum oguz bey ile pazartesi ravdevum var bakalım 😍😁
TugbAsaFatih raabiia çok memnun kalacağına eminim cok harika bir doktor doğum konusunda aşırı uzman ben mesela ilk oğlumda herseferinde doğuruyorum sanıyordum işinin o kdr ehliki daha muayene etmeden beni kapıdan gönderiyordu doğurmuyorsun eve git derdi ☺️
alimerve Gelincikk21 bendeee 😍 hastane hakkında bilgin var mı canım orada doğum yapan biriyle konuşma şansın oldu mu ebeler falan nasıllar bide doğum ücretini biliyor musun
Gelincikk21 alimerve ayyy valla hiç bilmiyorum ama bi ablayla konustum bu doktoru sakın bırakma dedi ben bu doktorda doğum yaptım dedi muayene ye gelmıstı sanırım ama dogum ucretini fılan hiç sormadım açıkcası☺️
raabiia TugbAsaFatih peki canım bişey oldugunda ulaşmakta zorlanıyormusun mesaj arama acil durum vs 😁
TugbAsaFatih raabiia hayır eğer doğum olursa o orda olmadığında geliyor zaten ulşamana vs gerek kalmıyor doktor herşekilde aydınlatıyor ☺️
Gelincikk21 raabiia hiç sormadım açıkçası ama sadece doktor değil hastanede benim için çok onemli hemşirelerin güler yüzlülüğü ap ayrı. Asistan da öyle ayrı bi ilgileniyo
Sibelina raabiia Bağcılar Medilife hastanesi muayne ucreti 80 tl gayet uygun doktorları çok iyi ben Dr. Sema yılmaz’a gidiyorum ilk doğumumu da bu hastane de yapmıştım çok memnun kaldım. Fakat şuan Doğum fiyati konusunda bi bilgim yok.
LeylaSafa Yeniyüzyıl üniversitesi gop hastanesi Burak Özköse 1 numara. Eşle alıyor. Çok iyi ilgileniyor. Uzaktan da iletişim kurabiliyorum. İnstagramdan da takip edip soru sorabilirsiniz.
ipegin-annesi Medicalpark Florya Günay hoca muayenesi 200 lira. keşke surecin en başına onunla baslasaydim diyorum çok çok iyi ilgili bilgili biri. Kullandığım ilaçları benden iyi biliyor ne zaman yazsam anında cevap alabiliyoruz hemde açıklayıcı uzun uzun
GultenY [url=https://hizliresim.com/nHdK4S][img]https://i.hizliresim.com/nHdK4S.jpg[/img][/url] K.çekmece Halkalı da Gürkan Ağralıya gidiyorum eş alıyor hatta eşim annem ben 3 kişi bile giriyoruz muayne 150 yukardaki fotoğraf doğum ücretleri ..