birprensesvebirprensannesi raabiia Esenler Avicenna hastanesi Figen Şahin canım kesinlikle tavsiye ederim 🙏
RANA60 raabiia Avcilar Anadolu hastahanesi 110 tl muane Hakan kilinç başkekim cok memnunuz takipli hastasi oldugum icin 2750 sezeryan fiyati
diyhomelif raabiia ben daha önce bilge hastanesindeydim doktorum çok yoğundu, 30. Haftada gop duygu hastanesi yeşim hanıma geçiş yaptım arkadaş önerisiyle o kadar tatlı anne gibii aynı 🤗 100 TL muayene ücreti var
raabiia diyhomelif bilge hastanesinde hangi doktora gittiniz acaba oğuz beyi çok meth ediyorlar bi yandan evimede yakın aslında ama bilemedim🤷🏻♀️
Cicekler raabiia almıyor evet ama biç gözüme de gelmiyor video çekiyorum eşim görsün diye ultrasonda her anının görüntüsünü çekip veriyor eşin için
diyhomelif raabiia oğuz beydeydim… Ki çok çok da sevdim kendisini ama çok yoğun. Hani aklınıza soru takılsa, ani ağrınız olsa wpden yazsanız ya da arasanız ne yazık ki ulaşamıyorsunuz. O yüzden ben değiştirmek zorunda kaldım ama çok iyi bir hoca
bsozkaya raabiia gop avrasya hastanesinde op. Dr. Atilla Okur benim de doktorum. Çok memnunum. Muayene ücreti 175tl. Normal doğum 3500, sezeryan 4000tl. Tüm muayenelere eşimle birlikte giriyoruz.
Minisannesi2904 raabiia bağcılar medilife muayene 80 binnur babacan doktorum çokta memnunum normal 1750 sezeryan 2050 civarı olması lazım isteğe bağlı 5 bin tabi
Nesliyagmur Bilibon yok malesef covidden dolayı bırakmadılar birde doluymuş sanırım doğumdan sonra inş haber veririm :)
Nuraygokce raabiia esenler avicenna 135 TL sezeryan 2550 normale ilgili fikrim yok ama daha düşüktür muhtemelen
Kizimveoglumm Adosum_34 19 ocakta kendisinde dogum yaptım oyle aman aman bir doktor değil kendi doktorum reyap hastanesindeydi fiyat yüksek diye bıraktım eray hocaya gittim pişman oldum dogumum oldu bitti ye geldi öyle instgramda göründüğü gibi değildi eger oraya bakıp söylüyorsanız evet eray hoca iyi doktor sakin soruyor anlatıyor ama öyle aman aman birşey beklemeyin.. Hiç memnun kalmadım dogumumdan apar topar kesip biçip yolladı gibi oldu 😏
raabiia Kizimveoglumm benimde en son gittigim doktor medical park gopta atlaz ısmayılova hanım özelden yazıyorum cevap vermiyor instagramda vlog paylasıyor anlamak mümkün değil 🙄🤷🏻♀️
Adosum_34 Kizimveoglumm genelde arkadaslarım memnun ınstgrama bakarak gitmedim ama muayene de vs iyi insallah tecrübelerimi yasıyacagım ilk dogumda
nazlimurat2307 Haznedar vital hastanesi dalga bey doktorum 135 TL muayene ücreti ilk önce beni alıyo içeri muayene ediyor sonrasında eşimi de alıp ona da gösteriyor anlatıyor tek tek çok memnunum çok pozitif biri 🥰