raabiia Selam kızlar, Avrupa yakasında gittiğiniz güvenip memnun kaldığınız, özel fakat çok pahalı olmayan kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim🌺
Pirincveannesi raabiia bende aynı durumdan müzdaribim ama ben özel değil devlet düşünüyorum kağıthanede oturuyorum ama galiba bu gidişle okmeydanı cemil taşçıoğlundan bi doktora gidicem
ib_21 raabiia Türkiye Hastanesi Ayşe Solaroğlu 🤞🏼Muayene 215 TL, Doğum 5bin küsürdü yanlış hatırlamıyorsam
raabiia Pirincveannesi ya devlette ilgilenmiyorlar rahat edemiyosun vs algısı varya o korkutuyor beni yoksa aslında en iyisi ama cidden şanslı olmak lazım
Pirincveannesi raabiia burdaki çoğu annelerde aslında devletten yana yani daha fazla ilgileniyolar diyolar bikaç postta vardı özellerde bbide oda süsletmeye kalkonca filan ekstra ücret alıyolarmış öyle duydum şuan pandemi zamanı tabiki hrpimiz iyi şartlarda bebeğimizi dünyaya getirmeye çalışıyoruz ama zaten dünya para veriliyo bide süslemeye bebeğimizden önemli değil hiçbişey ama ilerde sıkıntısını çekicek olan yine biziz
raabiia Pirincveannesi doğru canım tabiki diyorum ya güvenebilsek devlet en iyisi yani hiç olmazsa fiyatlar cüzii deyip bazı şeyleri tolere edebiliyorsun. Şu dönemde süs gereksiz zaten kimseyi almıyorlar
Pirincveannesi raabiia eşlerin alınmamasıda ayrı bi problem kağıthane devlette kalp atışını dıyarız diye gittik daha çok küçük dedi şuan 9+6 haftalığız eşimi içeri almadı eşim sinirlendi onu sakinleştirmeye çalışıyorum sonrasında konulmaya çalıştım dokyorla ilk çocuğumuz kalp atışı için eşiöde gelebilir mi dedim pamdemi durumuna bağlı dedi alt tarafı iki dakika dinleteceksin eşimde oyüzden çok sinirlendi
BerrusMom raabiia rica ederim canım doktorum Berçem Karabina eşim hep giriyor muayeneye bu arada 😄 alıyor doktorum 🌸
Kubra4444 Yenibosna nisa hastanesi mürvet hanım ikinci hamileliğim süper bi doktor 170 tl muayene ücreti ben memnunum
raabiia Pirincveannesi evet en iyi doktorda olsa anlam veremiyorum çünkü eşimle aynı evde yaşıyoruz dogal olarak aynı yerde yatıp kalkıyoruz onda varsa bendede vardır mantığı yok yani hicbisekilde böyle özel durumda tabiki yanımda istiycem bundan dogal ne olabilir ki😂
raabiia BerrusMom o zaman +bonus 😂😂😂 ama haksızmıyım bu duyguyu eşimle yaşamak istiyorum doktorun mu elini tutuyim napim 😂 pandemi evet ama sonucta ben bu adamla aynı evde yaşıyorum mantıksız yani😂🤷🏻♀️
Esmanindunyasi raabiia esenler medipol 125 tl uzman doktor ucretleri 250 tl doc ucretleri uzman doktirlardan sehruz doc doktor burcu hanim iyidir n.d uzmanda 1850 doclerde 3000lerde bagcilar medicine hastahaneside iyi temiz muayneleride bizim anlasmaliydi ucuz veddik normal ucreti bilmiyorum dogum ucretleri n.d 2700 sezeryen 3800 istege bagli sezeryenler her zaman yuksek miktarlidir
raabiia Esmanindunyasi medipol genel olarak uygun olması cezbetti beni bu durağım medipol olucak sanırım tesekkur ederim😍
BerrusMom raabiia aynen öyle o kadar haklısın ki bide ilk bebeğimiz sonuçta eşlerimizde o ana şahitlik etmek istiyor ama işte çoğu doktor almıyor.o yüzden şanslıyım😄
Pirincveannesi raabiia haklısınız valla yani oda çocuğumun babası böylr bişeyden onu mahrum bırakamam yani yoksa eşim gerçekten bidahaki sefer olay çıkartacak