Merhabalar anneler 38 haftamdayım iki gündür geceleri adet olucakmışım gibi bel ve kasık ağrım var bunun üzerinde iki gündür mide bulantısı çekiyorum. Bugün kalktığımdan beri mide bulantım oldu hatta şuan bile hafif var. Akşamda post açmıştım mide bulantısı diye ama postum yok olmuş her ne ise,her zaman gittiğimiz hastaneye gittik fakat akşam saati olduğu için nöbetçi bir doktora, olan herşeyi anlattım ultrason ile zor baktı resmen zaten hanımefendi cihazı bile kullanmayı bilmiyordu. Çevremdeki tecrübeli anneler doğum başlıyor olabilir yine de bir git baksınlar, açılman vardır belki bebekte sancı vardır diyerek gittik ama dediğim gibi ultrasona bile zor baktı,ne bir alttan muayene,ne bir nst istedi. Normal deyip öylece yolladı hiç bir şeyi kontrol etmeden. Doğumun başlasa anlarsın duramazsın diyor, nasıl ya? Doğum pat diye başlayan bir olay mı? Burda kaç tane doğum hikayesi okudum kontrole gittim doğurdum geldim diye,ayrıca çevremde de doğum yapan kadınlar diyor bende bu şikayetler ile gittim 1 cm 2 cm açılmam vardı diyorlar. Sizin doğum nasıl başladı hanımlar? Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin neyse ki yarın kendi kontrol günümüz var doktorumuz herşeye bakacak ama ben çok sinirlendim ve sizinle paylaşmak istedim böyle bir saçmalık olabilir mi?