mucizemi_beklyrm Yumurcakk ya bende üşeniyorum zaten catlamaya da başladı. Asıl mesele vazelin sürdükten sonra atlet çamaşır yağlanıyo her defasında peçete de rahatsız edici oluyo. Buna da çözümü olan varmı 🤭😊
Pnrss06 Pnrss06 çatlamaya müsait bi derim var.Kilo alıp verimlerindede bazı yerlerimde catlaklar var.Şimdiden denemeye başlayım ben ozaman .
Denizzz88 Yumurcakk bende hep yatak odasındaki çekmeceden gidip alıp sürmeye üşeniyordum öyle yapayım bakalım işe yarar herhalde 😂
Yumurcakk Denizzz88 ben ilk yatagın kenarına koydum yok gene üşendim bu daha kolay hazır soyunmussun😂 tuvalette full hd görüyorsn herseyi sür
Yumurcakk Saadet4480 ben bi yağ kullanıom canım adi bio oil normal bi vazelin bide hth diye bi tane nemlendirici
Yumurcakk Zezz bence herkeste değişiyo ben 15 16 haftalık hamıleyim kaşıntım başladı biraz erken catladm coğu 17 de başlıo normal nemlendirici krem vazelin yada internet trendyoldannbulabılıosnz bi arkadaş yazmıs hatta
Zelisanne Yumurcakk ben 21 haftamdayım henüz çatlağım olması , ben Hindistan cevizi yağı ge burt beets in yağını dönüşümlü kullanıyorum doğal içerikli memnunun şimdilik 🥰
Yumurcakk Zelisanne tuvalettemi😂 ay bugun tuvalette sürerken gene içinden dedim” kim bilir kactane kadını örgütledım kim bilir” hajahaah süper sevindim tatlim😂🥰